egy másfél órás session alatt nem dobott ki eddig.
nah végeztem egy kis rb kalkulációt. azt mondja pontonként 0.004 dodira lehet váltani.
akkor base pontból átszámolva pontonként (1+bónusszal szorozva) , (a 3. oszlop*10 az rb 10 fős asztalon):
Base Camp 250% 0.014
Camp I 500% 0.024
Camp II 600% 0.028
Camp III 650% 0.030
The Death Zone 700% 0.032
The Summit 750% 0.034
1 pontot ugye úgy kapunk, ha 1 dodi rake termelődik az asztalnál. azaz ha mindig 10-en vagyunk akkor a legmagagasabb szinten 34% az rb.
hozzáteszem nekem elég sok ahnd után azt mutatja a hm hogy átlagban 9en ülünk. 9főre kb. 10%al rosszabb az rb, azaz mondjuk camp2 szinten 28 helyett olyan 25%.
6maxon meg kb. fele lehet, azaz a legmagasabb szinten olyan 18-19% max sztem, ha átlag 5.5 playával számolunk.
nah végeztem egy kis rb kalkulációt. azt mondja pontonként 0.004 dodira lehet váltani.
akkor base pontból átszámolva pontonként:
Base Camp 250% 0.014
Camp I 500% 0.024
Camp II 600% 0.028
Camp III 650% 0.030
The Death Zone 700% 0.032
The Summit 750% 0.034
1 pontot ugye úgy kapunk, ha 1 dodi rake termelődik az asztalnál. azaz ha mindig 10-en vagyunk akkor a legmagagasabb szinten 34% az rb.
hozzáteszem nekem elég sok ahnd után azt mutatja a hm hogy átlagban 9en ülünk. 9főre kb. 10%al rosszabb az rb, azaz mondjuk camp2 szinten 28 helyett olyan 25%.
6maxon meg kb. fele lehet, azaz a legmagasabb szinten olyan 18-19% max sztem, ha átlag 5.5 playával számolunk.
nalol kiszámoltam, hogy mennyivel is lesz szarabb az új rencer a réginél. azeddigi arányosan leggyengébb bónusz 75$/2000pont ill. ennek a duplája volt. ez 0.0375$/pont, azaz 10fős asztalon 37.5% rb. ez majdnem kerek 10%al jobb, mitn az új rendszerben a legjobb (34 vs 37.5)
sztem sokat dolgozhattak ezen a rendszeren, hogy valami nagyon nagyot alkossanak. nem véletlen írták már a tavasszal, hoyg dolgoznak rajta... :D
mondjuk ezek után lehet, hogy olyan nagyon sok regular viszont nem lesz...
nalol kiszámoltam, hogy mennyivel is lesz szarabb az új rencer a réginél. azeddigi arányosan leggyengébb bónusz 75$/2000pont ill. ennek a duplája volt. ez 0.0375$/pont, azaz 10fős asztalon 37.5% rb. ez majdnem kerek 10%al jobb, mitn az új rendszerben a legjobb (34 vs 37.5)
sztem sokat dolgozhattak ezen a rendszeren, hogy valami nagyon nagyot alkossanak. nem véletlen írták már a tavasszal, hoyg dolgoznak rajta... :D
most hogy megnéztem megéri -e lejátszani az sp-imet, rájöttem, hogy régebben még 250pont ért egy dollár versenynevezést is, ami további 4% rb-nek felelt meg.
most hogy megnéztem megéri -e lejátszani az sp-imet, rájöttem, hogy régebben még 250pont ért egy dollár versenynevezést is, ami további 4% rb-nek felelt meg.
akinek vannak summit pontjai, az gyorsan sng-zze le őket, mielőtt elinflálódnak :) hm hülye vagyok ugyanolyan árfolyamon lehet váltani őket majd, mint most sng-re
szóval csak annak éri meg lesitandgozni, akinek jelentősen több van, mitn amenynit beválthat majd.
nah hoyg elglább értelme is legyen a hsz-nek, meg lehetett volna ezt vajon trükközni úgy, hogy a zoktóberi bónuszt beaktiválja az ember, de csak nov1-én kezdi el. ekkor kapja a sima havi bónuszt + a summit pontokra a szorzót amit bevált. így egyszeri alkalommal elég jó bónusz lett volna :)
én pont ezt csinaltam, tegnap aktivaltam.
de nem hiszem, hogy NL25-ön meg lehetne csinalni 2 nap alatt a 7k pontot.:D :D :D