Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Everestes regularok topicja

Polacheck
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 28. 20:43

egy másfél órás session alatt nem dobott ki eddig.

Nekem másfél óra alatt kétszer is sikerült kihullanom. Ráadásul úgy éreztem, hogy a ritmusból is kiestem, úgyhogy kiszáltam 4 beülőnél. Nem kockáztatok.

Megyek inkább HIMYM-t nézni :)

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 29. 4:12

nah végeztem egy kis rb kalkulációt. azt mondja pontonként 0.004 dodira lehet váltani.
akkor base pontból átszámolva pontonként (1+bónusszal szorozva) , (a 3. oszlop*10 az rb 10 fős asztalon):
Base Camp 250% 0.014
Camp I 500% 0.024
Camp II 600% 0.028
Camp III 650% 0.030
The Death Zone 700% 0.032
The Summit 750% 0.034

1 pontot ugye úgy kapunk, ha 1 dodi rake termelődik az asztalnál. azaz ha mindig 10-en vagyunk akkor a legmagagasabb szinten 34% az rb.

hozzáteszem nekem elég sok ahnd után azt mutatja a hm hogy átlagban 9en ülünk. 9főre kb. 10%al rosszabb az rb, azaz mondjuk camp2 szinten 28 helyett olyan 25%.
6maxon meg kb. fele lehet, azaz a legmagasabb szinten olyan 18-19% max sztem, ha átlag 5.5 playával számolunk.

ThxLittleFish
2008. okt. 29. 4:16

nah végeztem egy kis rb kalkulációt. azt mondja pontonként 0.004 dodira lehet váltani.
akkor base pontból átszámolva pontonként:
Base Camp 250% 0.014
Camp I 500% 0.024
Camp II 600% 0.028
Camp III 650% 0.030
The Death Zone 700% 0.032
The Summit 750% 0.034

1 pontot ugye úgy kapunk, ha 1 dodi rake termelődik az asztalnál. azaz ha mindig 10-en vagyunk akkor a legmagagasabb szinten 34% az rb.

hozzáteszem nekem elég sok ahnd után azt mutatja a hm hogy átlagban 9en ülünk. 9főre kb. 10%al rosszabb az rb, azaz mondjuk camp2 szinten 28 helyett olyan 25%.
6maxon meg kb. fele lehet, azaz a legmagasabb szinten olyan 18-19% max sztem, ha átlag 5.5 playával számolunk.

jah én is ilyesmire számoltam a 6 maxot, de persze ha lazábban játszol mint az átlag akkor ez mégrosszabb

titcar
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. okt. 29. 6:15

nalol kiszámoltam, hogy mennyivel is lesz szarabb az új rencer a réginél. azeddigi arányosan leggyengébb bónusz 75$/2000pont ill. ennek a duplája volt. ez 0.0375$/pont, azaz 10fős asztalon 37.5% rb. ez majdnem kerek 10%al jobb, mitn az új rendszerben a legjobb (34 vs 37.5)

sztem sokat dolgozhattak ezen a rendszeren, hogy valami nagyon nagyot alkossanak. nem véletlen írták már a tavasszal, hoyg dolgoznak rajta... :D

mondjuk ezek után lehet, hogy olyan nagyon sok regular viszont nem lesz...

dawedawe
2008. okt. 29. 7:30

nalol kiszámoltam, hogy mennyivel is lesz szarabb az új rencer a réginél. azeddigi arányosan leggyengébb bónusz 75$/2000pont ill. ennek a duplája volt. ez 0.0375$/pont, azaz 10fős asztalon 37.5% rb. ez majdnem kerek 10%al jobb, mitn az új rendszerben a legjobb (34 vs 37.5)

sztem sokat dolgozhattak ezen a rendszeren, hogy valami nagyon nagyot alkossanak. nem véletlen írták már a tavasszal, hoyg dolgoznak rajta... :D

basszus , a legundoritobb, hogy a hazudostolvaj szemet banda miatt en mar eddig is bonusz nelkul jatszottam...
(holott az a bonusz nem ajandek....)

ma irtak levelet hogy mindekitol bekerik a szuletesi cuccot, de tollem enm, merten ojan kiveteles playeruk vagyok ( persze megegy ijen huje nincs mint en, hogy 2 honapig inygen meloztam nekik)

mar hetek ota tervezem a telejesen cashoutolast,ami reszben amr megtortent, de teljesen a ho vegen, azaz 2-3 napon belul tortenik meg...
mar elore felek ,hogy ezeket az inkorrekt embereket ismerve , most majd ram fogjak, hogy biztos csalo vagyok es azert huzom eel a csikot... aztan valami huje indokra hivatkozva behuzzak a teljes everestes rollomat...

Polacheck
2008. okt. 29. 8:55

NL10-en azt látom, hogy a fix 2k pontot minden hónapban fogom tudni hozni. Ez eddig 75$ bónusz lett volna. Mivel ez csak base camp szint, ezért a 2000 pontra kapok 5000 bónuszt, az summa 28$. Szarabb, mint a fele. Persze, ha 3k-ig eljutok (ehhez már nl25 fog kelleni, legalább részben), akkor sem fogja elérni az eddigi bónuszt (3k+15k) 72$ lesz.

Mikron tehát mindenképpen szarabb, de pontosan e miatt nem lesz tele a terem regularokkal, szóval a játékosállomány szerintem kárpótol majd. :)

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2008. okt. 30. 18:17

most hogy megnéztem megéri -e lejátszani az sp-imet, rájöttem, hogy régebben még 250pont ért egy dollár versenynevezést is, ami további 4% rb-nek felelt meg.

Littlemage
2008. okt. 30. 19:09

most hogy megnéztem megéri -e lejátszani az sp-imet, rájöttem, hogy régebben még 250pont ért egy dollár versenynevezést is, ami további 4% rb-nek felelt meg.

bizony....

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2008. okt. 31. 21:47

akinek vannak summit pontjai, az gyorsan sng-zze le őket, mielőtt elinflálódnak :) hm hülye vagyok ugyanolyan árfolyamon lehet váltani őket majd, mint most sng-re

szóval csak annak éri meg lesitandgozni, akinek jelentősen több van, mitn amenynit beválthat majd.

nah hoyg elglább értelme is legyen a hsz-nek, meg lehetett volna ezt vajon trükközni úgy, hogy a zoktóberi bónuszt beaktiválja az ember, de csak nov1-én kezdi el. ekkor kapja a sima havi bónuszt + a summit pontokra a szorzót amit bevált. így egyszeri alkalommal elég jó bónusz lett volna :)

Littlemage
2008. nov. 1. 1:52

én pont ezt csinaltam, tegnap aktivaltam.
de nem hiszem, hogy NL25-ön meg lehetne csinalni 2 nap alatt a 7k pontot.:D :D :D

Élő ügyfélszolgálat