Sziasztok!
Valakinek szarakodik még rajtam kívül a kliens?Nem írja ki a betűket.Nem látom az asztalokat sem pedig elvileg vannak fenn 110 ezren.
Köszi
a hm-ben az import foldert ne a full tilt poker mappára állítsd, hanem azon belül a history/neved-re, miután újrainstalláltad az ftp-t.
Régen nekem is volt ilyen... Sajnos nekem csak a reinstall működött:(
Tud valaki olyan segéd progit, amivel be lehet állítani az asztalok méretét fixre és nem engedi pl. asztal rendezés közben (véletlenül) el állítani.
Tud valaki olyan segéd progit, amivel be lehet állítani az asztalok méretét fixre és nem engedi pl. asztal rendezés közben (véletlenül) el állítani.
Köszi, megvan.
állítsd be egy olyanra, amilyenre tetszik, aztán nyomj az asztalrendező gombra (jobb felül) ott create custom layout (vagy vmi ilyesmi) és el tudod menteni a megjelenést. ha valamikor véletlen átméretezed, vagy hasonló, akkor az asztalrendező gombon vissza tudod állítani kb 1 mp alatt, arra kattints amilyen néven elmentetted.
Valaki meg tudja mondani ha full tilt pontért vásárolok, mondjuk 10.000 ftp pont vásárlás után a rakebackből mennyit vonnak le? Ezt hogy számolják?
Köszi
Valaki meg tudja mondani ha full tilt pontért vásárolok, mondjuk 10.000 ftp pont vásárlás után a rakebackből mennyit vonnak le?
Köszi
asztal limitemelés
Milyen befizetési múlt? :confused: Nem szeretnék újra befizetni. :)
"Köszönjük, hogy asztallimitemelési kérelmével kapcsolatba lépett a Full Tilt poker ügyfélszolgálattal.
Sajnos kérelmét elutasitották. Játékosainknak rendelkezniük kell egy bizonyos befizetési múlttal ahhoz, hogy limitemelést kapjanak.
Kérjük lépjen velünk újra kapcsolatba 60 nap múlva és kérését újra megvizsgáljuk. Köszönjük megértését!
Sok szerencsét kívánunk asztalainknál, és ha bármi másban segítségére lehetünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel,
Attila
Full Tilt Poker Ügyfélszolgálat"
Sziasztok!
Beléptem a full tiltre, és nem látom csak a play money asztalokat...
A cashier-ben sem látom a real money-t csak a play-t.
Valakinek hasonló?