Mindennap..
és már nagyon idegesít, sng beülők mennek el rajta.. :@
Ha az Iron Man Challange-ben a "Freeroll" opciót választod, az csak annyival jár, hogy kapsz havi egy freeroll-t? Mennyire plusz ev-s versenyek ezek? Van, aki rendszeresen szokott indulni rajtuk?
Másnak is vannak csatlakozási problémái?
IGEN gyakorlatilag olyan csatlakozási problémám van, hogy nem tudok csatlakozni. Meg a tököm is tele van amúgy is a ki...szott szolgáltatómmal 1,5 hetente járkálnak ki hozzánk a "szakemberek" -hát nem tudom!! meg hasonló szakszavak hangoztatásával.
Most próbáltam, én sem tudok csatlakozni...
sziasztok.én újra tudtam csatlakozni és heads upba ért a sit and go-nk és azt írja ki az oldal h tournament paused..most mi fog történni visszafizetik a pénzt vagy chiparányosan elosztják az első két helyezett között a dollárokat?
na közbe megoldódott a probléma és megkaptam a második helyezett összegét.
Köszi, lehet, hogy akkor én is ezt az opciót választom a bónusz medálokkal szemben.
Kedves Admin. Számithatok rake-re ebben a hónapban? Megtudnád esetleg nézni és elküldenéd nekem privátba?? Remélem a rushpokerrel összejött annyi. Előre is köszi..
Köszi, lehet, hogy akkor én is ezt az opciót választom a bónusz medálokkal szemben.