Ilyet..
Amit letöltöttem az a Full Tilt Poker.NET volt. És a kulcsszó a "NET".
Ugyanaz volt minden, csak playmoney-val.
Ekkora baromságot:D
Ilyet..
Amit letöltöttem az a Full Tilt Poker.NET volt. És a kulcsszó a "NET".
Ugyanaz volt minden, csak playmoney-val.
Ekkora baromságot:D
Milyen befizetési múlt? :confused: Nem szeretnék újra befizetni. :)
FullTilt csak nekem bugos?
Felháborító, amit velem művel a program:
Sokadik leosztás után adhoc eltünnek a vezérlő gombok a képernyőről AhAd van a kezemben, gombok sehol, auto-fold-al tovább megy. Az asztalon Flop után feljön egy ász ami után tépem a hajam. persze hibabejlentő a weboldalon nem működik, bejelentésemre választ nem küldenek. Nagyon kezd a hócipőm telelenni velük, főleg azután hogy azért írtam nekik mert nem íródott jóvá a számlán egy Tournament nyereményem, és arra sem válaszoltak érdemben. Lehet hogy ejtem ezt a pokertermet az életemből.
Amúgy Windows Vistát használok, 4GB ram van a gépemben és ATI video vezérlő 2db monitorral.
Amúgy amikor nyert versenyem tünt el, még a nyomát sem találtam a history-mban meg a játéknak.
Felháborító, amit velem művel a program:
Sokadik leosztás után adhoc eltünnek a vezérlő gombok a képernyőről AhAd van a kezemben, gombok sehol, auto-fold-al tovább megy. Az asztalon Flop után feljön egy ász ami után tépem a hajam. persze hibabejlentő a weboldalon nem működik, bejelentésemre választ nem küldenek. Nagyon kezd a hócipőm telelenni velük, főleg azután hogy azért írtam nekik mert nem íródott jóvá a számlán egy Tournament nyereményem, és arra sem válaszoltak érdemben. Lehet hogy ejtem ezt a pokertermet az életemből.
Amúgy Windows Vistát használok, 4GB ram van a gépemben és ATI video vezérlő 2db monitorral.
Amúgy amikor nyert versenyem tünt el, még a nyomát sem találtam a history-mban meg a játéknak.
Hehe :) A demo verzio :) elhúzta a mézesmadzagot ;)
Szerintem írj az angol nyelvű supportnak!
Sziasztok. Az FT szokott adni reload bonust? Ha igen, mennyivel a depozit után ajánlották fel? Reload esetén marad az akadémiás RB? Valakinek tapasztalata?
Ha az Iron Man Challange-ben a "Freeroll" opciót választod, az csak annyival jár, hogy kapsz havi egy freeroll-t? Mennyire plusz ev-s versenyek ezek? Van, aki rendszeresen szokott indulni rajtuk?
Másnak is vannak csatlakozási problémái?