Alessio
Válasz Admin kommentjére
2010. febr. 10. 19:06

Ilyet..

Amit letöltöttem az a Full Tilt Poker.NET volt. És a kulcsszó a "NET".
Ugyanaz volt minden, csak playmoney-val.

Ekkora baromságot:D

cake
Válasz Alessio kommentjére
2010. febr. 10. 19:08

Ilyet..

Amit letöltöttem az a Full Tilt Poker.NET volt. És a kulcsszó a "NET".
Ugyanaz volt minden, csak playmoney-val.

Ekkora baromságot:D

responsible gambling :D

medgypeti
Válasz buktar kommentjére
2010. febr. 10. 21:56

Milyen befizetési múlt? :confused: Nem szeretnék újra befizetni. :)

Szerintem írj az angol nyelvű supportnak!

bestpest
Válasz Alessio kommentjére
2010. febr. 10. 21:58

FullTilt csak nekem bugos?

Felháborító, amit velem művel a program:
Sokadik leosztás után adhoc eltünnek a vezérlő gombok a képernyőről AhAd van a kezemben, gombok sehol, auto-fold-al tovább megy. Az asztalon Flop után feljön egy ász ami után tépem a hajam. persze hibabejlentő a weboldalon nem működik, bejelentésemre választ nem küldenek. Nagyon kezd a hócipőm telelenni velük, főleg azután hogy azért írtam nekik mert nem íródott jóvá a számlán egy Tournament nyereményem, és arra sem válaszoltak érdemben. Lehet hogy ejtem ezt a pokertermet az életemből.
Amúgy Windows Vistát használok, 4GB ram van a gépemben és ATI video vezérlő 2db monitorral.

Amúgy amikor nyert versenyem tünt el, még a nyomát sem találtam a history-mban meg a játéknak.

pokerfun_74
Válasz bestpest kommentjére
2010. febr. 11. 14:50

Felháborító, amit velem művel a program:
Sokadik leosztás után adhoc eltünnek a vezérlő gombok a képernyőről AhAd van a kezemben, gombok sehol, auto-fold-al tovább megy. Az asztalon Flop után feljön egy ász ami után tépem a hajam. persze hibabejlentő a weboldalon nem működik, bejelentésemre választ nem küldenek. Nagyon kezd a hócipőm telelenni velük, főleg azután hogy azért írtam nekik mert nem íródott jóvá a számlán egy Tournament nyereményem, és arra sem válaszoltak érdemben. Lehet hogy ejtem ezt a pokertermet az életemből.
Amúgy Windows Vistát használok, 4GB ram van a gépemben és ATI video vezérlő 2db monitorral.

Amúgy amikor nyert versenyem tünt el, még a nyomát sem találtam a history-mban meg a játéknak.

Hehe :) A demo verzio :) elhúzta a mézesmadzagot ;)

buckaroo
Válasz pokerfun_74 kommentjére
2010. febr. 11. 15:39

Hehe :) A demo verzio :) elhúzta a mézesmadzagot ;)

Amigóóóóóó, te még éllssssssssz? Mi újság full tilten? Engem szopat a boss.

buktar
Válasz medgypeti kommentjére
2010. febr. 11. 15:42

Szerintem írj az angol nyelvű supportnak!

Ok, bepróbálom.

Badarka
Válasz buktar kommentjére
2010. febr. 12. 2:31

Sziasztok. Az FT szokott adni reload bonust? Ha igen, mennyivel a depozit után ajánlották fel? Reload esetén marad az akadémiás RB? Valakinek tapasztalata?

Triccianus
Válasz Badarka kommentjére
2010. febr. 12. 9:28

Ha az Iron Man Challange-ben a "Freeroll" opciót választod, az csak annyival jár, hogy kapsz havi egy freeroll-t? Mennyire plusz ev-s versenyek ezek? Van, aki rendszeresen szokott indulni rajtuk?

pimpingjohn
Válasz Triccianus kommentjére
2010. febr. 12. 12:09

Másnak is vannak csatlakozási problémái?

Élő ügyfélszolgálat