sziasztok.
én rakebackxxxx.com-oldalon keresztül vagyok rb-re jogosult.
tegnap még 32$ volt az rb-m ma pedig már 28.
ez micsoda?
és az van oda irva h lifetimerakeback ez mit jelent?
és miért csökken?
valaki tapasztalat?
sziasztok.
én rakebackxxxx.com-oldalon keresztül vagyok rb-re jogosult.
tegnap még 32$ volt az rb-m ma pedig már 28.
ez micsoda?
és az van oda irva h lifetimerakeback ez mit jelent?
és miért csökken?
valaki tapasztalat?
Admin! Küldtem üzit válaszolnál rá??
a rakebackxxxx.com
( =rakebackPROS, kiírom, mert pl FTP (meg PS ) is mindenhol agyon van promótálva)
küldött levelet tegnap, h hurrá, mostantól adnak nekem is 27%ot!
Mert úgyis időnként beletöltök vmennyit a fulltiltbe, pár bkv jegynyi alamizsna igazán nem sok nekik.
Tavaly nyáron közel 1 hónapot végigjátszottam, már bőven azelőtt írtam nekik többször is... Mostanra végre sikerült, WP!
Csak azt nem tom még, sírjak-e vagy nevessek!?
mert mi a baj?
Tisztelt Full tilt póker illetékes admin. Szeretném megkérdezni, hogy a full tilt pókeren számithatok e rakere??? Username: Kalapos
Köszönöm előre is a választ!
Tisztelt Full tilt póker illetékes admin. Szeretném megkérdezni, hogy a full tilt pókeren számithatok e rakere??? Username: Kalapos
Köszönöm előre is a választ!
rakeback
Hali!
Én régen reggeltem be fulltiltre, és sajna nem a pókerakadémiás bónuszkódot használtam, írtam a fulltilt ügyfélszolgálatnak, hogy jár e rakeback! Azt írták, hogy "Kérjük, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül affiliate partnerével."
Írtam nekik erre h. sajna nem tudom h. ki az affiliate partnerem!
Erre azt írták h. "Sajnos, személyiségi jogok miatt nem adhatjuk ki, hogy Ön melyik partnerünkhöz kapcsolódik"!!
Az a kérdésem h. ilyen esetbe honnan tudhatnám ezt meg? Vagy mit lehet tenni?
Köszi!
kapott már valaki rakeback-et ma?
már marhára itt kéne lennie, tudom, hogy 50$ a minimum, de jóval fölötte kell lennem.
kapott már valaki rakeback-et ma?
már marhára itt kéne lennie, tudom, hogy 50$ a minimum, de jóval fölötte kell lennem.