Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
petozso
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. márc. 17. 21:40

Ez egy jó kérdés :) Sajnos nem ismerem a challenge feltételeit, és nem is találok róla, sehol semmit. Tudnál róla valamit mondani, mert elég jól megy mostanában ebben a teremben. Lehet érdekelne, ha van még rá lehetőség ;)

Cashier-->My Promotions--> MINIFTOPS CHALLENGE
itt minden le van írva

Az volt a feltétel, hogy satelliten bejuss 2-3-4-5 FTOPS eventre és akkro kapsz 1000$-s freerollra ticketet

(vannak eventek közben teljesíthető challengek is)

dfecco23
Válasz Admin kommentjére
2010. márc. 20. 0:05

Gratuláló e-mail?!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet kikapcsolni, a teremben a gratuláló e-maileket? Szívesen, olvasgatom, hogy nyertem xy$-t de napi 30-40 levél nagyon sok :)

Badarka
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. márc. 20. 17:01

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet kikapcsolni, a teremben a gratuláló e-maileket? Szívesen, olvasgatom, hogy nyertem xy$-t de napi 30-40 levél nagyon sok :)

;)
engem meg playmate of the year-ök cseszegetnek állandóan hülye randikkal, hogy a francba lehet ezeket a leveleket skippelni?

sylah
Válasz olix_sal kommentjére
2010. márc. 21. 17:42

network connection probléma

Sziasztok,

játszik most valaki a Full tilten? Nekem kb 20 perce ledobott és nem tudok csatlakozni, csak kozben ment két MTT is. Mi van ilyenkor? szerintem az egész site nem mukodik, de nem tudom pontosan

kempf
Válasz Badarka kommentjére
2010. márc. 21. 17:42

Másnak sem megy a terem vagy nálam van gond?

fishy
Válasz Badarka kommentjére
2010. márc. 21. 17:43

sracok, másnak sem megy a site ?

fishy
Válasz fishy kommentjére

jah, akkor nem csak nálam. remélem az amcsiknak sem megy és nem esek ki minden versenyről, mire visszatér :)

Toti90
Válasz fishy kommentjére

nekem se megy

Zsipali
Válasz fishy kommentjére

nekem sem megy

petozso
Válasz fishy kommentjére
2010. márc. 21. 17:44

Nekem se megy :@