itm , első kör :( , egy gyökér pr raiselt 60-ig , én vissza 140 , KK-val
76s-el tartott , flop 10 9 2 , 3/4 pot r , ő call , turn 8 , itt rátoltam már rájöttem h hiba volt .. de azt hittem ilyen J10 , Q10, iesmivel tarthatott hát tévedtem..
itm , első kör :( , egy gyökér pr raiselt 60-ig , én vissza 140 , KK-val
76s-el tartott , flop 10 9 2 , 3/4 pot r , ő call , turn 8 , itt rátoltam már rájöttem h hiba volt .. de azt hittem ilyen J10 , Q10, iesmivel tarthatott hát tévedtem..
az csúnya
Nálatok okés a szoftver, nekem most délután folyton szakad.
Ja nálam is 10 percenként szakad akkor mégsem a netemel van a gáz
nem tudja valaki, hogy az ironman freerollok magyar idő szerint mikor szoktak lenni?
Nem enged 2 napja belépni, azt mondja lépjek kapcsolatba velük mert a szerver nem tud beléptetni... Írtam neki és 2 napja semmi válasz... Volt már vkinek esetleg hasonló problémája? Miért lehet ez?
nem tudja valaki, hogy az ironman freerollok magyar idő szerint mikor szoktak lenni?
Ki lehet valahogy kapcsolni az asztaloknál a Get Chips-et? (a zsetonok az asztalon) Olyan modsokat próbálgatok, ahol nincsenek ott a zsetonok, de a funkció megmaradt, a szőnyegen meg egy kis árnyék is látszik. Nem nagyon zavaró, de azért mégis.
Be lehet állítani valahogy a kliensbe, hogy ha egy SNG elindul illetve véget ér, akkor a tournament ablak ne nyíljon meg. Ha ha nem akkor a TableNinja FT képes erre?