szigma
Válasz szigma kommentjére
2010. márc. 16. 0:32

Ironman promóval kapcsolatos lenne a másik kérdésem:
- most kezdtem itt ebben a hónapban játszani. Ha 15 napon át gyűjtök napi 100 pontot, akkor következő hónapban szintet léphetek, vagy ezen kivül még egyik napon legalább 500 pontot kellene gyűjtenem?
ezt írja az oldalon: " Akkor kaphat bónusz érmet a hó végén, ha eléri legalább a Bronz szintet és legalább 500 pontot szerez egy nap."
- az oldal szerint ha egy pontot szerzek akkor indulhatok a napi 2000$-os freerollon, vagy pedig beválthatom ironman érmére, ezt hol tudom megtenni?

ooooobi
2010. márc. 16. 2:25

itt van az iron man bolt: https://my.fulltiltpoker.com/hu/my-promotions/ironman-new-store

illetve fent a füleken lehet nézni hogy állsz meg mik a szabályok

szigma
Válasz ooooobi kommentjére
2010. márc. 16. 12:57

itt van az iron man bolt: https://my.fulltiltpoker.com/hu/my-promotions/ironman-new-store

illetve fent a füleken lehet nézni hogy állsz meg mik a szabályok

Igen tudom, sőt erről az oldalról idéztem, de ez nem nyújt választ egyik kérdésemre sem.

Polacheck
2010. márc. 16. 13:02

Ironman promóval kapcsolatos lenne a másik kérdésem:
- most kezdtem itt ebben a hónapban játszani. Ha 15 napon át gyűjtök napi 100 pontot, akkor következő hónapban szintet léphetek, vagy ezen kivül még egyik napon legalább 500 pontot kellene gyűjtenem?
ezt írja az oldalon: " Akkor kaphat bónusz érmet a hó végén, ha eléri legalább a Bronz szintet és legalább 500 pontot szerez egy nap."
- az oldal szerint ha egy pontot szerzek akkor indulhatok a napi 2000$-os freerollon, vagy pedig beválthatom ironman érmére, ezt hol tudom megtenni?

- A szintért járó medálokat megkapod, az 500 akkor kell, ha azon felül akarsz (iron men plusz vagy specialként van leírva a részletek között, 500 pont 2 medál ha jól emlékszem)
- Nem kell eldöntened. Kapsz mailt arról, hogy mikor van a freeroll, ha nem nevezel, jön a bónusz medál

Polacheck
Válasz pimpingjohn kommentjére
2010. márc. 16. 13:03

21:15től volt szombaton 10k-s

Thy. Vajon a 30k-son mennyien lehetnek?

hbeni27
Válasz Polacheck kommentjére
2010. márc. 16. 13:16

Válasz

Kb. 5-600 induló szokott lenni, ami nem ad valós képet mert minden asztalon vannak sitouton és volt már olyan kezdő asztal ahol csak ketten voltak ott a kezdésnél.

szigma
Válasz Polacheck kommentjére
2010. márc. 16. 20:28

- A szintért járó medálokat megkapod, az 500 akkor kell, ha azon felül akarsz (iron men plusz vagy specialként van leírva a részletek között, 500 pont 2 medál ha jól emlékszem)
- Nem kell eldöntened. Kapsz mailt arról, hogy mikor van a freeroll, ha nem nevezel, jön a bónusz medál

Szia Pola!

Köszi, amúgy most esett le ha a hónap minden napját szerzek 1 pontot akkor indulhatok rajta, egy hónapban 1x (eddig azt hittem naponta indul :) )

pimpingjohn
2010. márc. 16. 21:07

10k-n 1280an voltunk ebből kb 500 sitout :)

petozso
Válasz pimpingjohn kommentjére
2010. márc. 17. 20:52

miniFTOPS

Teljesítettem ez a miniFTOPS challenget és így bejutottam egy 1000$-s freerollra.
Ha nem tudok menni rajta és kiregisztárok akkor mit kapok?
Vagy én próbáljam ki először? :)

dfecco23
Válasz petozso kommentjére
2010. márc. 17. 21:35

Teljesítettem ez a miniFTOPS challenget és így bejutottam egy 1000$-s freerollra.
Ha nem tudok menni rajta és kiregisztárok akkor mit kapok?
Vagy én próbáljam ki először? :)

Ez egy jó kérdés :) Sajnos nem ismerem a challenge feltételeit, és nem is találok róla, sehol semmit. Tudnál róla valamit mondani, mert elég jól megy mostanában ebben a teremben. Lehet érdekelne, ha van még rá lehetőség ;)

Élő ügyfélszolgálat