Hali!
Milyen sűrűn, milyen összegben szokott FTP reload bónuszt adni?
Érdekelne, az utolsó pár bónusz részletei is.
Mi van olyankor, ha internet kapcsolat megszakadás miatt, az ellenfél játék nélkül húzza be a HU-t? Törődjek bele így jártam? vagy érdemes írni a supportnak?!
Ezzel nem lehet mit kezdeni, törődj bele. Legközelebb majd a másik oldalon leszel, és örülni fogsz :)
Lehet, hogy számomra nem teljesen világos ennek a Step verseny-sorozatnak a kiírása, de lehet ezt vegyesen is csinálni? ( HU, 9fős Sng, 6 fős Sng?) Vagy csak egyfélében?!
Köszi
Lehet, hogy számomra nem teljesen világos ennek a Step verseny-sorozatnak a kiírása, de lehet ezt vegyesen is csinálni? ( HU, 9fős Sng, 6 fős Sng?) Vagy csak egyfélében?!
Köszi
Nektek megy?
Megy mindenkinek a fulltilt?
Az elején írja, hogy connected, de aztán ennyi.
megy
Mikor rajzanak a halak?
Sziasztok!
A címben feltett kérdésre keresem a választ. Mindenhol azt hallom hogy éjszaka kell nyomni, mert akkor megjelennel a laza amerikai donátorok. Én FR cash gamet játszom alapjában véve nappal, az utolsó session 20-22h körül fejeződik be, az asztalok pedig tele vannak 17/13-at játszó megjelölt agresszív regekkel. Elvétve lehet beleszaladni néhány laza fishbe, az ő fellépésük is nagyon rövid mert mindenki igyekszik szétcincálni a drágákat.
Szóval akkor mi is a helyzet a halpiacon? Valóban megéri átállni az éjszakai életre? Az életvitelem miatt ez nekem alapvetően nem probléma, ha kell megcsinálom. Szerintetek mikor a leggyengébb az ellen állomány?
Előre is kösz, GL mindenkinek!
+6 óra eltéréssel, mint európai termekben...
Hajnali 2 és reggel 7 között.