Mit tudok vele csinálni?
Mit tudok vele csinálni?
Másnál is csinálja azt a terem, hogy rendszeresen kifagy, ha több asztalon játszol, és mikor visszalépnél, belépésnél újra kifagy? Csináltam uninstall-reinstallt. De még mindig nem javult meg a probléma. Másnál is lépett már fel hasonló probléma, vagy csak engem szeret ennyire az FTP?
Másnál is csinálja azt a terem, hogy rendszeresen kifagy, ha több asztalon játszol, és mikor visszalépnél, belépésnél újra kifagy? Csináltam uninstall-reinstallt. De még mindig nem javult meg a probléma. Másnál is lépett már fel hasonló probléma, vagy csak engem szeret ennyire az FTP?
1$ rake 7,5 pont
8 asztalig tökéletes, 9-et nem is enged csak ha tárgyalsz velük
am milyen nyelven használod? a magyarral lehet probléma, ezért ajánlott az angol
Ahhoz hogy be tudjak fizetni a FTP-re, egyezni kell az MB címemnek azzal a címmel amivel regisztráltam a FTP-re? Mert nekem most nem enged befizetni...
Ahhoz hogy be tudjak fizetni a FTP-re, egyezni kell az MB címemnek azzal a címmel amivel regisztráltam a FTP-re? Mert nekem most nem enged befizetni...
Sziasztok!
Nem tudnátok megmondani, hogy az ehavi iron man freeroll mikor lesz?
Nekem úgy rémlik ma, de nem vagyok benne biztos, meg azt sem tudom hány órakor, fontos lenne, mert teljesítettem a legnagyobb (iron man) követelményeit és kedvem is van hozzá