Én menteném még a "C:\Documents and Settings\"felhasználónév"\Local Settings\Application Data\FullTiltPoker\" mappa tartalmát ott vannak tárolva a beállítások. (de lehet, hogy ezt az uninstall le se szedi)
Korábban megkérdeztem hogy miket érdemes elmenteni reinstallkor. Ezt a választ kaptam, de nem találok ilyet. Szóval akkor merre keressem a beállítások + note-ok mentéseit?
az FTP mostanában azonnal kinyomta a kiutalt pénzt, de most mikor kiutaltam nem jött email meg semmi, a kliens transaction historyban meg az van, h még processing, mi történt, ez normális? eddig abban a másodpercben kiküldték amikor rányomtam...
az FTP mostanában azonnal kinyomta a kiutalt pénzt, de most mikor kiutaltam nem jött email meg semmi, a kliens transaction historyban meg az van, h még processing, mi történt, ez normális? eddig abban a másodpercben kiküldték amikor rányomtam...
Hát én nem tudom. Nekem mindig is így volt az MB és a Neteller kiutalás is. Sose volt olyan, hogy megnyomtam a gombot és már jött is. 24 órán belül vállalják és azt be is szokták tartani. Általában néhány óra alatt meg is van.
na igen, de mikor kiutalod, akkor először jön egy email, h kiutalás történt és processing, de még ez az email sem jött meg, csak az FTP historyban látom, h processing, ezért nem értem
Lehet, hogy volt már róla szó, de lusta vagyok végignyálazni a topicot. A FTP-n hogy gyűlnek a pontok alacsony téten az sng-k után? Mert pl PS-en egy 1+0,20-as verseny után jár egy FPP. Fulltilten? Köszi előre is!
Lehet, hogy volt már róla szó, de lusta vagyok végignyálazni a topicot. A FTP-n hogy gyűlnek a pontok alacsony téten az sng-k után? Mert pl PS-en egy 1+0,20-as verseny után jár egy FPP. Fulltilten? Köszi előre is!
A Tournament Ticketeimnél megjelent egy FTPA Challenge Round 2 Ticket. Amegmi és honnan?
A Tournament Ticketeimnél megjelent egy FTPA Challenge Round 2 Ticket. Amegmi és honnan?