medgypeti
Válasz cursor 10 kommentjére
2010. máj. 18. 11:55

Pénteken utaltam ki pénz Neteller-re de azóta is azt írja,hogy feldolgozás alatt.Másnak is volt hasonló gondja?

Emailt néztél?Nem kérnek papírt?Volt már kiutalásod?

cursor 10
Válasz medgypeti kommentjére
2010. máj. 18. 12:18

Emailt néztél?Nem kérnek papírt?Volt már kiutalásod?

Kiutaláskor jött Email,hogy 24-48 óra,papírt nem kértek,ez az első kiutalás

MidnightFlop
Válasz cursor 10 kommentjére
2010. máj. 20. 12:23

Iron Man

Lehet hogy én vagyok a bot, de seholsem találtam, h ogy hogyan lehet részt venni az Iron Man kihíváson. Ha valaki leírná megköszönném :)

Threwory
Válasz MidnightFlop kommentjére
2010. máj. 20. 12:36

Lehet hogy én vagyok a bot, de seholsem találtam, h ogy hogyan lehet részt venni az Iron Man kihíváson. Ha valaki leírná megköszönném :)

Cashier\my promotion akkor megnyílik egy oldal ott kiválasztod az iron mant

betonC30
Válasz medgypeti kommentjére
2010. máj. 20. 12:57

Sziasztok . Van egy kérdésem MasterCard-on történtek a befizetéseim lassan 3hónapja vagyok játékos. Most először szeretnék kifizetés eszközölni de nem megy.Belépek a kifizetése-pénztár menüben ahol az 1/3 lépésnél lehetne kiválsztani a pénzintézetet a VISA-ra megyek mert külön MASTERCARD lehetőséget nem találok és nincs olyan ablak ami "kiválaszt" , nem tudok mire ráklikkelni nem tudok így továbblépni. Mit tegyek hogy a pénzemhez jussak?. A onlies support rendszernek írtam visszaigazolták hogy megkapták a levelemet de nem írtak semmit! köszi előre is a helpet.

MidnightFlop
Válasz Threwory kommentjére
2010. máj. 20. 14:00

Cashier\my promotion akkor megnyílik egy oldal ott kiválasztod az iron mant

ty :)

Alessio
Válasz betonC30 kommentjére
2010. máj. 20. 14:30

Sziasztok . Van egy kérdésem MasterCard-on történtek a befizetéseim lassan 3hónapja vagyok játékos. Most először szeretnék kifizetés eszközölni de nem megy.Belépek a kifizetése-pénztár menüben ahol az 1/3 lépésnél lehetne kiválsztani a pénzintézetet a VISA-ra megyek mert külön MASTERCARD lehetőséget nem találok és nincs olyan ablak ami "kiválaszt" , nem tudok mire ráklikkelni nem tudok így továbblépni. Mit tegyek hogy a pénzemhez jussak?. A onlies support rendszernek írtam visszaigazolták hogy megkapták a levelemet de nem írtak semmit! köszi előre is a helpet.

Rossz hírem van, mert tényleg lenyúlták a pénzed... minden terem ezt csinálja, szal szerintem fordulj bírósághoz! Hoppá... azt sem lehet, mert a magyar törvények ez esetben nem tudnak megvédeni... Sorry :(

Dude Már megint egy olyan topicba írtál, aminek semmi köze ehhez.

boci23
Válasz betonC30 kommentjére
2010. máj. 20. 14:34

Azért nem lehet mastercardot választani, mert arra nem lehet visszautalni közvetlenül. A pénzedhez csak bank transferrel juthatsz hozzá. Megadod a számlaszámot nevet bankot swift kódot stb. és 1 héten belül megjön. Vagy moneybookersel beutalsz és arra ki.

Triccianus
Válasz boci23 kommentjére
2010. máj. 20. 14:36

Vagy moneybookersel beutalsz és arra ki.

Jaja, ez egy jó megoldás. MB-ről beutalsz egy min összeget, és utána már tudsz MB-re kiutalni is.

Alessio
Válasz Triccianus kommentjére
2010. máj. 20. 14:37

Kérdés, hogy tényleg az ftp-ről van-e szó!?
De amúgy Mb, vagy NetTeller.

Élő ügyfélszolgálat