kifizetés
Na ebben a topikban már talán kezdek előrébb jutni. Bocs de tényleg hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz ezért a naív kérdések. Ez az átutalásos dolog tetszik. Szóval hogy kell csinálni.? Légyszi rágd már a számba mert csak bénázni fogok. Előre is köszi.attila
Poker Tracker 3
Sziasztok srácok !
Kérdésem a következő lenne: használ-e valamelyikőtök Poker Tracker 3 szoftvert a Full Tilt oldalon ? Neki működik ? Ha igen, akkor milyen beállításokkal tudta beüzemelni, mert nekem az égvilágon semmit sem importál, akárhogyan állítom. Kiírja, hogy elindította az auto importot, de egyetlenegy handet sem rögzít sehova. Ha a Hand History könyvtárból importálom a .txt-ket, akkor kiírja hogy unrecognized file format. Oprendszer Win7, a kliens angol nyelvre van állítva.
Várom valaki hozzáértő válaszát nagy tisztelettel. Köszönöm.
kifizetés
Ja és ami még fontos a FULLTILT-ről van szó . Bocs de ezt elfelejtettem eddig kiírni.attila
kifizetés
Hátha valakit érdekel .Fulltiltpóker kifizetéssel kapcsolatban írt a support service és tájékoztattak hogy a Mastercard-ra nem lehet kifizetni csak esetleg Visa-ra de először fizessek be róla aztán folyamodjak a kifizetésre. azért elég unfrankók mert több vonalon is azt hírdetik magukról,hogy a Masterkard is múködik a kifizetésre sőt milyen egyszerű igy az egész. Hát nem így van. Persze a befizetési lehetőségeket aprólékosan taglalják de a kifizetésről nemigen nyilatkoznak. hát ennyi. szerintem nem korrekt!!!!
Hátha valakit érdekel .Fulltiltpóker kifizetéssel kapcsolatban írt a support service és tájékoztattak hogy a Mastercard-ra nem lehet kifizetni csak esetleg Visa-ra de először fizessek be róla aztán folyamodjak a kifizetésre. azért elég unfrankók mert több vonalon is azt hírdetik magukról,hogy a Masterkard is múködik a kifizetésre sőt milyen egyszerű igy az egész. Hát nem így van. Persze a befizetési lehetőségeket aprólékosan taglalják de a kifizetésről nemigen nyilatkoznak. hát ennyi. szerintem nem korrekt!!!!
egy használat után nem indul el a kliens.
Az újratelepítés megoldja, utána lehet játszani meg minden, de ha vége akkor utána mikor indítom akkor egy pici hibaüzenet ablak jön amin az üzenet (vagy a gomb) helyén szép kék szín van, semmi felirat sehol. és soha többet nem indul, mindig ez az ablak van.
Vki tapasztalt hasonlót XP alatt?
másik:
a chatben a tourney (piros) üzeneteket nem lehet valahogy kikapcsolni?
egy használat után nem indul el a kliens.
Az újratelepítés megoldja, utána lehet játszani meg minden, de ha vége akkor utána mikor indítom akkor egy pici hibaüzenet ablak jön amin az üzenet (vagy a gomb) helyén szép kék szín van, semmi felirat sehol. és soha többet nem indul, mindig ez az ablak van.
Vki tapasztalt hasonlót XP alatt?
másik:
a chatben a tourney (piros) üzeneteket nem lehet valahogy kikapcsolni?
Nagyon gondolkozok hogy PS vagy FTp re átmenjek, ezért megkérdem hogy a 27% RB kívűl a többi hülyeség kb hány % bónuszt ér még?
Sziasztok!
Korábban játszottam az FT-n, de akkor nem rakeback-es regem volt. Meg tudom valahogy oldani, hogy kapjak rakeback-et, vagy új regisztráció kell hozzá?
Köszi