Roleks
Válasz pilotkex kommentjére
2010. jún. 14. 13:42

Ma ismét kipróbáltam, milyen a fulltilt rng cgn.
Hát, maradt a véleményem.
Szemmel láthatóan nem tiszta.

Magyarázzák már el, hogy lehet az, h soha nem jön semmi lap??
Omaha hi-lóban. Ami NEM holdem.
Az 1 dolog h nekem épp nem, de a többieknek sem!! pedig sokfős asztalok.
Alig láttam komoly mutatásokat... sőt konkrétan nem emlékszem 1re sem.

Semmi 'erős húzó' kialakulás, legtöbbször száraz, vagy magas floppok.
PS-en főleg magas szokott jönni.

Közös, h mind2 egyértelműen irreális.

Hi-lo a fő játékom, és jópár hálózatot kipróbáltam már, 2ben tolom rendszeresen.

Hát ezen szakadtam :D

kolos1986
Válasz Roleks kommentjére
2010. jún. 15. 13:25

Sziasztok!
Full tilt rakeback mikor szokott megérkezni a számlára?

buktar
Válasz kolos1986 kommentjére
2010. jún. 15. 13:44

Sziasztok!

https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/92-full-tilt-poker.html#post422

chau
2010. jún. 15. 13:44

Sziasztok!

"4, Mikor kapom meg a rakeback-et, ha a PókerAkadémián keresztül regisztráltam?

Az adott havi rakeback mindig a következő hónap 15. napjáig kerül jóváírásra a RakeRace.com számládon (A RakeRace.com a PókerAkadémia oldala), ahonnan azonnal továbbutalható a Full Tilt Poker számládra."

Már elsején másodikán rajta szokott lenni.

kolos1986
Válasz chau kommentjére
2010. jún. 15. 13:47

Köszi!

steibi
2010. jún. 17. 1:32

Azokkal a játékosokkal szeretnék beszélni akik az ftp nagyobb turt nyertek és nagy nyereményt tettek zsebre és esetleg hasonló dolgokat tapasztaltak mint én. Tehát eddig folyamatosan nyertem és kisebb hullámokkal de rendületlenül mentem felfele (700verseny+2000dolcsi) aztán jött 1 nagy nyerő és még 50 versenyen keresztül minden a régi kerékvágásban folyt tovább(700-800dolcsi nyerő) Majd jött a feketeleves 150 verseny -2000dolcsi a játékom nem változott nem kerültem tiltre mert máshol is játszom és ott visszanyertem + most elég stabil az anyagi háttér hálistennek. Gondolom ti is átéltétek hogy 100% esik ellened riverre a 2 out és mit ad isten esik is 40 esetből amikor nálam volt a nagyobb pár 8x tudtam nyerni vagy is nem mindig pár ellen mert volt több aq 45... és 3vagy 4 eset amikor 2ember ellen játszottam pl: aa vs aj kör és 10 8 kör és jött 3kör. Félre ne értsetek én nem akarok ebből problémát csinálni simán elviselem ha ez része a dolognak (sok játékosnál lehet látni nyert folyamatosan aztán nagy nyerő pl 10.000dolcsit majd jön a szakadék 3000dolcsi majd megint esetleg1 még nagyobb nyerő és így tovább folyamatosan) de ha van javaslat hogy pl kis téten rengeteg játékot játszani vagy esetleg újra regelni más névvel stb..(ennek kockázatai) ebben kérnék tanácsot lehetőleg pm-ben mert ez nem túl divatos téma lehet hogy törlik is a hsz-t
Én 3 poker oldalon játszom kb 4000verseny van mögöttem 90fős sit and go-kat és több ezer vagy több 10ezre fős versenyeket játszom a profitom 40.000dolcsi felett van.
Van még 1 pár dolog amit ide nem szívesen írok le ezért jó lenne ha vki hasonló helyzetben van vagy tudna segíteni akkor legyen szíves
írjon pm-et

ezah
Válasz steibi kommentjére
2010. jún. 17. 9:08

Azokkal a játékosokkal szeretnék beszélni akik az ftp nagyobb turt nyertek és nagy nyereményt tettek zsebre és esetleg hasonló dolgokat tapasztaltak mint én. Tehát eddig folyamatosan nyertem és kisebb hullámokkal de rendületlenül mentem felfele (700verseny+2000dolcsi) aztán jött 1 nagy nyerő és még 50 versenyen keresztül minden a régi kerékvágásban folyt tovább(700-800dolcsi nyerő) Majd jött a feketeleves 150 verseny -2000dolcsi a játékom nem változott nem kerültem tiltre mert máshol is játszom és ott visszanyertem + most elég stabil az anyagi háttér hálistennek. Gondolom ti is átéltétek hogy 100% esik ellened riverre a 2 out és mit ad isten esik is 40 esetből amikor nálam volt a nagyobb pár 8x tudtam nyerni vagy is nem mindig pár ellen mert volt több aq 45... és 3vagy 4 eset amikor 2ember ellen játszottam pl: aa vs aj kör és 10 8 kör és jött 3kör. Félre ne értsetek én nem akarok ebből problémát csinálni simán elviselem ha ez része a dolognak (sok játékosnál lehet látni nyert folyamatosan aztán nagy nyerő pl 10.000dolcsit majd jön a szakadék 3000dolcsi majd megint esetleg1 még nagyobb nyerő és így tovább folyamatosan) de ha van javaslat hogy pl kis téten rengeteg játékot játszani vagy esetleg újra regelni más névvel stb..(ennek kockázatai) ebben kérnék tanácsot lehetőleg pm-ben mert ez nem túl divatos téma lehet hogy törlik is a hsz-t
Én 3 poker oldalon játszom kb 4000verseny van mögöttem 90fős sit and go-kat és több ezer vagy több 10ezre fős versenyeket játszom a profitom 40.000dolcsi felett van.
Van még 1 pár dolog amit ide nem szívesen írok le ezért jó lenne ha vki hasonló helyzetben van vagy tudna segíteni akkor legyen szíves
írjon pm-et

En a harmas valaszt jelolnem meg, variancia.

enron
Válasz ezah kommentjére
2010. jún. 17. 16:44

Royal Flush bónusz?

Sziasztok!

Royal-Flush-re jár ebben a teremben extra bónusz?
Azon kívül hogy kemény 4BB-t sikerült ezzel a partival nyernem ! :P

Előre is köszi

Üdv

medgypeti
Válasz enron kommentjére
2010. jún. 17. 16:51

Sziasztok!

Royal-Flush-re jár ebben a teremben extra bónusz?
Azon kívül hogy kemény 4BB-t sikerült ezzel a partival nyernem ! :p

Előre is köszi

Üdv

Nem.

enron
Válasz medgypeti kommentjére
2010. jún. 17. 20:12

Nem.

Köszi

Élő ügyfélszolgálat