ri_csi
Válasz enron kommentjére
2010. jún. 18. 17:16

Tudja valaki, hogy hol lehet át állítani full tilten az időzónát?

Roleks
Válasz ri_csi kommentjére
2010. jún. 18. 17:23

Tudja valaki, hogy hol lehet át állítani full tilten az időzónát?

Nem lehet sajnos.

Triccianus
Válasz Roleks kommentjére
2010. jún. 18. 20:37

Rendelt már valaki közületek mobiltelefonra tölthető security key-t? Hogyan működik? Ha megrendeled, letölheted a szoftvert a FullTilt honlapjáról, és később azt több mobiltelefonra is alkalmazhatod? Köszi a segítséget.

Amúgy mi a fene van FullTilt-en? Ilyet sem láttam mostanában, este fél kilenc van, és alig van fenn 70.000 játékos.... Ilyentájt mindig 90-100.000-en szoktak lenni.

ri_csi
Válasz Triccianus kommentjére
2010. jún. 18. 20:49

ÁÁ bakker megőrülök...

Indultam a Face the Pro előselejtezőjén...

QQ jött kézbe előttem all in-t mondtak, megadtam.

6 10 volt nála

és lejött a 10-es drillje...

89dik lettem és 81től volt tovább jutás...

corazyja
Válasz ri_csi kommentjére
2010. jún. 19. 12:30

Sziasztok!
Ha Full Tiltre Netellerrel szeretnék pénzt utalni akkor elég, ha a Netelleres e-mail címem ugyanaz, mint az accounthoz tartozó e-mailcím, vagy a Netelleres accounthoz tartozó név/cím/stb-nek is ugyan annak kell lennie, mint a Full Tiltes accounton?
Előre is köszi a válaszokat.

Morzdomigron
Válasz corazyja kommentjére
2010. jún. 23. 18:30

A Tournamentek között mi a különbség a Cash és a Guarantee között? Illetve mi az hogy egy verseny Rebuy/Add-On / Knockout / Shootout / Cashout?

Triccianus
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. jún. 23. 18:46

A Tournamentek között mi a különbség a Cash és a Guarantee között? Illetve mi az hogy egy verseny Rebuy/Add-On / Knockout / Shootout / Cashout?

A Cash az összes pénzdíjas nem freeroll versenyt mutatja, a Guarantee csak a garantált díjazásúakat.
A Rebuy versenyeken egy meghatározott szintig vissza tudod magad vásárolni ha kiestél. Általában ugyanezeken a versenyeken van Add-on lehetőség is, ez azt jelenti, hogy egy meghatározott időpontban további chipset vásárolhatsz, rendszerint még egy beülőnek megfelelő összegért.
A Knockout versenyeken a játékosok nevezési díjának egy része "fejpénz" lesz, amit az adott játékos kiejtője kap meg.
A Shootout versenyeken minden asztalt a győztesig játszanak, a játékosokat közben nem ültetik át másik asztalhoz. Az első forduló győztesei lépnek tovább a következő asztalhoz, amit megint a győztesig játszanak, usw.
A Cashout verseny meg egy baromság. Itt lehetőséged van "menet közben" kilépni a versenyből, ugyanis a stack-ed előre meghatározott árfolyamon bármikor dollárra váltható. De szerintem ezzel a kivásárlással soha nem jársz jól.

GL!

Morzdomigron
Válasz Triccianus kommentjére
2010. jún. 23. 18:53

Aha, köszi!

Találtam egy FTPA Challenge Round 2 Ticket-et a Cashieremben, hol találom azt a versenyt amibe ezzel be tudom magam vásárolni?

Pityesz
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. jún. 23. 20:20

Aha, köszi!

Találtam egy FTPA Challenge Round 2 Ticket-et a Cashieremben, hol találom azt a versenyt amibe ezzel be tudom magam vásárolni?

Szombaton van, magyar idő szerint este

1 kérdés.
7 hete rendeltem a full tilt shop-ból és az ironman shopból több dolgot.
Rendelés után két héttel megjött egy tárgy, azóta semmi....
Mit csináljak?
A magyar support miért nem válaszol?

moklys
Válasz Pityesz kommentjére
2010. jún. 24. 11:08

Sziasztok.
Egy ilyen, (szerintem) versenybelépőt nyertem tegnap egy kilencszemélyes asztalon. Ha jól emlékszem akkor valami "Daily Dollar" a neve, de ezt most nem látom sehol. A kérdésem, hogy hol tudom ezt felhasználni? Kérlek írjátok le a verseny pontos nevét mert sajnos még nem igen konyítok ehhez.

Image

Élő ügyfélszolgálat