Tudja valaki, hogy hol lehet át állítani full tilten az időzónát?
Tudja valaki, hogy hol lehet át állítani full tilten az időzónát?
Rendelt már valaki közületek mobiltelefonra tölthető security key-t? Hogyan működik? Ha megrendeled, letölheted a szoftvert a FullTilt honlapjáról, és később azt több mobiltelefonra is alkalmazhatod? Köszi a segítséget.
Amúgy mi a fene van FullTilt-en? Ilyet sem láttam mostanában, este fél kilenc van, és alig van fenn 70.000 játékos.... Ilyentájt mindig 90-100.000-en szoktak lenni.
ÁÁ bakker megőrülök...
Indultam a Face the Pro előselejtezőjén...
QQ jött kézbe előttem all in-t mondtak, megadtam.
6 10 volt nála
és lejött a 10-es drillje...
89dik lettem és 81től volt tovább jutás...
Sziasztok!
Ha Full Tiltre Netellerrel szeretnék pénzt utalni akkor elég, ha a Netelleres e-mail címem ugyanaz, mint az accounthoz tartozó e-mailcím, vagy a Netelleres accounthoz tartozó név/cím/stb-nek is ugyan annak kell lennie, mint a Full Tiltes accounton?
Előre is köszi a válaszokat.
A Tournamentek között mi a különbség a Cash és a Guarantee között? Illetve mi az hogy egy verseny Rebuy/Add-On / Knockout / Shootout / Cashout?
A Tournamentek között mi a különbség a Cash és a Guarantee között? Illetve mi az hogy egy verseny Rebuy/Add-On / Knockout / Shootout / Cashout?
Aha, köszi!
Találtam egy FTPA Challenge Round 2 Ticket-et a Cashieremben, hol találom azt a versenyt amibe ezzel be tudom magam vásárolni?
Aha, köszi!
Találtam egy FTPA Challenge Round 2 Ticket-et a Cashieremben, hol találom azt a versenyt amibe ezzel be tudom magam vásárolni?
Sziasztok.
Egy ilyen, (szerintem) versenybelépőt nyertem tegnap egy kilencszemélyes asztalon. Ha jól emlékszem akkor valami "Daily Dollar" a neve, de ezt most nem látom sehol. A kérdésem, hogy hol tudom ezt felhasználni? Kérlek írjátok le a verseny pontos nevét mert sajnos még nem igen konyítok ehhez.