cincinatus
Válasz moklys kommentjére
2010. jún. 24. 11:12

Ez nem az, hanem Main Event Race round 2, ugyanott kéne lennie ahol megnyerted.

Bumbanas
Válasz cincinatus kommentjére
2010. jún. 24. 11:28

Hová lettek a játékosok?

Napok óta azt tapasztalom, hogy amikor én szoktam játszani (magyar idő szerint reggel 8-11 óra) sokkal kevesebb játékos van a teremben. 2/3-a, fele csak az asztalszám a megszokottnál és az asztalonkénti 2-3 regulár helyett 6-7 is bent ül minden "játszható" asztalon és várják a nagy lapütközést.
Más téten, időszakban is tapasztalható ez vagy csak nekem tűnt fel ennyire?

moklys
Válasz cincinatus kommentjére
2010. jún. 24. 11:31

Ez nem az, hanem Main Event Race round 2, ugyanott kéne lennie ahol megnyerted.

Én nem látok ott olyat amely regisztrációnál aktív lenne a belépő gombom :(

Bumbanas
Válasz moklys kommentjére
2010. jún. 24. 11:41

Én nem látok ott olyat amely regisztrációnál aktív lenne a belépő gombom :(

Állítsd át úgy, hogy a lezárult versenyeket is lásd és keresd meg a Jún.20. 13.40-es versenyt. Erre lett volna jó a belépőd. Szerintem már nincsenek ezek a satok.

Triccianus
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. jún. 24. 11:41

Napok óta azt tapasztalom, hogy amikor én szoktam játszani (magyar idő szerint reggel 8-11 óra) sokkal kevesebb játékos van a teremben. 2/3-a, fele csak az asztalszám a megszokottnál és az asztalonkénti 2-3 regulár helyett 6-7 is bent ül minden "játszható" asztalon és várják a nagy lapütközést.
Más téten, időszakban is tapasztalható ez vagy csak nekem tűnt fel ennyire?

Amúgy mi a fene van FullTilt-en? Ilyet sem láttam mostanában, este fél kilenc van, és alig van fenn 70.000 játékos.... Ilyentájt mindig 90-100.000-en szoktak lenni.

Ugyanezt szóvá tettem már egy hete én is. Sokkal kevesebb játékos van, mint amennyi szokott lenni. Vajon hova tűnhettek?

cincinatus
Válasz Triccianus kommentjére
2010. jún. 24. 11:51

moklys

Én is a végén használtam fel, de nem vesztettél vele sokat.

Be kellett volna még húznod kb. 400 játékosból az 1-2. helyet és utána még egy verseny, ahol 3600 indulóból 10 ME csomagot osztottak ki.

Bumbanas
Válasz Triccianus kommentjére
2010. jún. 24. 12:20

Ugyanezt szóvá tettem már egy hete én is. Sokkal kevesebb játékos van, mint amennyi szokott lenni. Vajon hova tűnhettek?

A trend egyértelműen lefelé mutat:

Full Tilt Poker live traffic report | PokerScout

Ez az amerikai szigorítás hatása lehet? Ha így folytatódik erősen tervbe kell vennem a Pokerstarsra váltást, mert szükségem van a nappali teremre és ott még átlag 2x ennyien vannak.

moklys
2010. jún. 24. 12:20

Állítsd át úgy, hogy a lezárult versenyeket is lásd és keresd meg a Jún.20. 13.40-es versenyt. Erre lett volna jó a belépőd. Szerintem már nincsenek ezek a satok.

De ott az van, hogy július 5-ig felhasználható, csak még mindig nem tudom, hogy hol...

Triccianus
2010. jún. 24. 12:29

Ez az amerikai szigorítás hatása lehet? Ha így folytatódik erősen tervbe kell vennem a Pokerstarsra váltást, mert szükségem van a nappali teremre és ott még átlag 2x ennyien vannak.

Hát ez nagyon nem hangzik jól :( Bár én még egyelőre nem érzem fenyegetve magam, a SnG asztalok így is elég gyorsan indulnak, és van rajtuk fish bőven. De a tendencia akkor is elszomorító...

ezah
2010. jún. 24. 13:31

Nyar van, nyaralnak a fish-ek.

Élő ügyfélszolgálat