Tragédia a support. Változó, de elég sokat kell rá várni.
Kb. olyan a support, mint a shop. A rendelt cuccaimat 3 hónap alatt sikerült kiküldeniük...
B+! Ez igen. Akkor nem várok semmire, azért köszönöm!
Üdv,
O.
Store
kérsz egy igazolást a FTP-től, hogy "ajándék" vagy ilyesmi és azt bevillanthatod
nekem szinte mindig megjöttek a dolgok 2-4 hét alatt ,pedig elég sokszor elég sok mindent rendeltem már :hm
nekem sem volt soha ilyen vámos dolgom. kopp-kopp...
Sziasztok,
nem tudja valaki egészen véletlen, hogy az FTP support mennyi időn bel válaszol a mailekre?
Üdv,
O.
Köszönöm a korábbi HELP-t!
Sziasztok!
Az új rake számítási módszer után szeretnék érdeklődni, ami egy kicsit kiverte nálam a biztosítékot.
Kedden vettem észre, hogy a rakeback-em 50%-al csökkent a hétfői napra vonatkozóan. HEM szerint 62 USD rake-et csináltam hétfőn és 27%-al számolva ez 16,75 USD. Ezzel szemben én csak 8,95 USD-t kaptam, wtf?
Az oké, hogy új számítás van, de szerintem ekkora diffi nem lehet. Valami ötlet? HEM nem jól számol, vagy tényleg lehet ekkora különbség?
Sziasztok!
Az új rake számítási módszer után szeretnék érdeklődni, ami egy kicsit kiverte nálam a biztosítékot.
Kedden vettem észre, hogy a rakeback-em 50%-al csökkent a hétfői napra vonatkozóan. HEM szerint 62 USD rake-et csináltam hétfőn és 27%-al számolva ez 16,75 USD. Ezzel szemben Rakebackpros-tól 8,95 USD-t kaptam, wtf?
Az oké, hogy új számítás van, de szerintem ekkora diffi nem lehet. Valami ötlet? HEM nem jól számol, vagy tényleg lehet ekkora különbség?
17/14. De amit nem értek. FTP minden egyes leosztás végén levonja a rake-et. Tehát a HEM-ben szereplő rake-nek helyesnek kell lennie, ami tükrözi az új számítást. Vagy nagyon rosszul gondolom?
Nekem a magyar Support 12 órán belül mindig válaszolt eddig (ha már tart a levelezés, akkor 1-2 óra is elég szokott lenni).