Hey!
Nekem ugyanez a problémám volt, utánajártam és sajna nem lehet létező accountot "rakebackesíteni". :/
Szia!
Én is így jártam, amikor kezdtem. Az FTP ügyfélszolgálat irányított erre az oldalra: RakeBack Pros | Get Rake Back From The Pros!. Ha még nem vettél igénybe semmilyen bonus code-ot, akkor velük vedd fel a kapcsolatot és szerintem menni fog.
Ok, köszi a tippet, nem vettem még igénybe semmilyen bonus code-ot szóval megnézem hátha meg lehet oldani account csere nélkül.
Az a problémám, hogy mióta új gépen játszom FTP-n, a menü nem jön be rendesen, csak részlegesen, és elég érdekes színekben ( nem látni pár gombot stb), a gépekhez hülye vagyok, tudna valaki segíteni mi lehet a probléma?
gr
Ha a honapba elerem az Iron Man statust akkor jobban megeri valasztani a medalokat mint a freerolt?
Ha a honapba elerem az Iron Man statust akkor jobban megeri valasztani a medalokat mint a freerolt?
Az a problémám, hogy mióta új gépen játszom FTP-n, a menü nem jön be rendesen, csak részlegesen, és elég érdekes színekben ( nem látni pár gombot stb), a gépekhez hülye vagyok, tudna valaki segíteni mi lehet a probléma?
Ez mekkora! Jövőre jön a HM Mobile is:D