buktar
Válasz mr. salvataggio kommentjére
2010. okt. 7. 10:33

17/14. De amit nem értek. FTP minden egyes leosztás végén levonja a rake-et. Tehát a HEM-ben szereplő rake-nek helyesnek kell lennie, ami tükrözi az új számítást. Vagy nagyon rosszul gondolom?

A HM dealt rake -et számít.

Gabson
Válasz buktar kommentjére
2010. okt. 8. 13:35

sziasztok. table modban kéne segítség. Töltöttem le DC modokat csak nem tudom őket használni. Ha valaki tudna segíteni az jó lenne.

Sai
Válasz mr. salvataggio kommentjére
2010. okt. 8. 14:19

17/14. De amit nem értek. FTP minden egyes leosztás végén levonja a rake-et. Tehát a HEM-ben szereplő rake-nek helyesnek kell lennie, ami tükrözi az új számítást. Vagy nagyon rosszul gondolom?

A dealt rake azt jelenti, hogy minden leosztás végén levonja a rake-et a potból, majd ezt a levont összeget egyenlően szétosztja a lapot kapott emberek között (azaz RB-számításnál a nyertes személyétől/vagy bármitől függetlenül mindenki azonos mértékben részesül a levont rake-ből).

Az új számításnál csak annyi változott, hogy a potból levont rake milyen arányban fog eloszlani a játékosok között (akik kaptak lapot), mostmár az számít, hogy mennyit pakoltál a potba (a pot nyertesének személyétől továbbra is független).

A HEM jól számítja a levont rake-et, de nem az új számítás szerint "osztja vissza" az embereknek az asztalnál (gondolom hamar jön majd egy frissítés).

Roleks
Válasz Gabson kommentjére
2010. okt. 8. 14:25

sziasztok. table modban kéne segítség. Töltöttem le DC modokat csak nem tudom őket használni. Ha valaki tudna segíteni az jó lenne.

Honnan szedted? nekem volt régebben. .png kiterjesztés volt azt a ftp mappán belül a \graphics\new table\classic\backgrounds és graphics\new table\racetrack\backgrounds mappában kellett egyesével feülírni a képeket.

mr. salvataggio
2010. okt. 8. 14:32

Ide kellene bemenned:
C:\Program Files\Full Tilt Poker\Graphics\NewTable\RaceTrack\Backgrounds

Itt van egy table.svg file, ami az asztal lesz. Ide kellene bemásolnod (ugyanerre a névre) azt a file-t, ami neked szimpi. Biztonság kedvéért mentsd le az eredetit.
Ha a hátteret szeretnéd módosítani, akkor pedig a table.jpg file-okat cseréled az itt szereplő alkönyvtárakban értelemszerűen.

Ha pedig egy jó card mod-ra van szükséged, ez a legjobb:
Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - ***New Full Tilt Mods Post-Update***

mr. salvataggio
2010. okt. 8. 14:35

Köszi az infot Sai. FTP-től egy semmitmondó választ kaptam, de valszeg eddig túl sokat kaptam:) Az új HEM frissítést mindenképp várom, mert azért jó tudni, hogy mennyi az RB

chivasr911
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. okt. 8. 15:54

Egyébként mi a véleményetek arról, hogy 1 internetről, 2 gépen 2 külön account játszik egyazon teremben. Mert asszony most kezdene az FT-n és sztem tuti egyszerre fogunk játszani. Mivel HUSng-t tolunk így nem kerülünk egy asztalra. Szerintetek írjam azért meg a supportnak, hogy tudjanak róla?

Üdv,
O.

FTP-n ebből elvileg nincs probléma, persze az sose baj ha jelzed a supportnak. Én sokat játszottam már így haverokkal, sokszor tornát(elvileg FT-ig nem is kerülhetünk 1 asztalra mert arra figyel a szoftver), és sose volt gond.

Erwin
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. okt. 10. 23:17

Csáó, FTP rakebackkel kapcsolatban lenne kérdésem, régen amikor elkezdtem a pókert fogalmam sem volt ilyenekről szóval nem írtam be semmilyen ilyen bonus code-ot vagy nem tudom mi a pontos neve, szóval ha szeretnék rakebacket akkor csak úgy lehet, ha kiveszem és csinálok egy másik accountot ahol már megadom ezt a kódot a rakebackhez vagy pedig lehet valamilyen oldalakon később is regelni ehhez.

kriispirolls
Válasz Erwin kommentjére
2010. okt. 10. 23:29

Csáó, FTP rakebackkel kapcsolatban lenne kérdésem, régen amikor elkezdtem a pókert fogalmam sem volt ilyenekről szóval nem írtam be semmilyen ilyen bonus code-ot vagy nem tudom mi a pontos neve, szóval ha szeretnék rakebacket akkor csak úgy lehet, ha kiveszem és csinálok egy másik accountot ahol már megadom ezt a kódot a rakebackhez vagy pedig lehet valamilyen oldalakon később is regelni ehhez.

Hey!
Nekem ugyanez a problémám volt, utánajártam és sajna nem lehet létező accountot "rakebackesíteni". :/

mr. salvataggio
Válasz Erwin kommentjére
2010. okt. 10. 23:30

Szia!
Én is így jártam, amikor kezdtem. Az FTP ügyfélszolgálat irányított erre az oldalra: RakeBack Pros | Get Rake Back From The Pros!. Ha még nem vettél igénybe semmilyen bonus code-ot, akkor velük vedd fel a kapcsolatot és szerintem menni fog.

Élő ügyfélszolgálat