17/14. De amit nem értek. FTP minden egyes leosztás végén levonja a rake-et. Tehát a HEM-ben szereplő rake-nek helyesnek kell lennie, ami tükrözi az új számítást. Vagy nagyon rosszul gondolom?
sziasztok. table modban kéne segítség. Töltöttem le DC modokat csak nem tudom őket használni. Ha valaki tudna segíteni az jó lenne.
17/14. De amit nem értek. FTP minden egyes leosztás végén levonja a rake-et. Tehát a HEM-ben szereplő rake-nek helyesnek kell lennie, ami tükrözi az új számítást. Vagy nagyon rosszul gondolom?
sziasztok. table modban kéne segítség. Töltöttem le DC modokat csak nem tudom őket használni. Ha valaki tudna segíteni az jó lenne.
Ide kellene bemenned:
C:\Program Files\Full Tilt Poker\Graphics\NewTable\RaceTrack\Backgrounds
Itt van egy table.svg file, ami az asztal lesz. Ide kellene bemásolnod (ugyanerre a névre) azt a file-t, ami neked szimpi. Biztonság kedvéért mentsd le az eredetit.
Ha a hátteret szeretnéd módosítani, akkor pedig a table.jpg file-okat cseréled az itt szereplő alkönyvtárakban értelemszerűen.
Ha pedig egy jó card mod-ra van szükséged, ez a legjobb:
Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - ***New Full Tilt Mods Post-Update***
Köszi az infot Sai. FTP-től egy semmitmondó választ kaptam, de valszeg eddig túl sokat kaptam:) Az új HEM frissítést mindenképp várom, mert azért jó tudni, hogy mennyi az RB
Egyébként mi a véleményetek arról, hogy 1 internetről, 2 gépen 2 külön account játszik egyazon teremben. Mert asszony most kezdene az FT-n és sztem tuti egyszerre fogunk játszani. Mivel HUSng-t tolunk így nem kerülünk egy asztalra. Szerintetek írjam azért meg a supportnak, hogy tudjanak róla?
Üdv,
O.
Csáó, FTP rakebackkel kapcsolatban lenne kérdésem, régen amikor elkezdtem a pókert fogalmam sem volt ilyenekről szóval nem írtam be semmilyen ilyen bonus code-ot vagy nem tudom mi a pontos neve, szóval ha szeretnék rakebacket akkor csak úgy lehet, ha kiveszem és csinálok egy másik accountot ahol már megadom ezt a kódot a rakebackhez vagy pedig lehet valamilyen oldalakon később is regelni ehhez.
Csáó, FTP rakebackkel kapcsolatban lenne kérdésem, régen amikor elkezdtem a pókert fogalmam sem volt ilyenekről szóval nem írtam be semmilyen ilyen bonus code-ot vagy nem tudom mi a pontos neve, szóval ha szeretnék rakebacket akkor csak úgy lehet, ha kiveszem és csinálok egy másik accountot ahol már megadom ezt a kódot a rakebackhez vagy pedig lehet valamilyen oldalakon később is regelni ehhez.
Szia!
Én is így jártam, amikor kezdtem. Az FTP ügyfélszolgálat irányított erre az oldalra: RakeBack Pros | Get Rake Back From The Pros!. Ha még nem vettél igénybe semmilyen bonus code-ot, akkor velük vedd fel a kapcsolatot és szerintem menni fog.