Még mindig nem működik, eszem megáll.
Sziasztok!
Nálam ugyanez Coralon. Négy napja még videót is küldtem nekik - akkor azt mondták, hogy ismerik a problémát, és dolgoznak a megoldáson.
Ami érdekesség, hogy a Gala ma romlott el, az elmúlt három napban ott játszottam. A mai update betett neki. Így már sehol sem tudok játszani - még befizetni sem merek egy újabb IPoker terembe.
Az online chatről annyit, hogy mikor hosszasan leírtam a problémát, az volt a válasz, hogy váltsam be a pontjaimat. Akkor ez nagyon szürreálisnak tűnt, s úgy éreztem, hogy a kész átverés showban vagyok.., de így átgondolva, lehet, nem véletlenül kérték.....
Itt csak a rakerace megy sbr szerint? Vagy a beváltandó pontokat is sbr szerint kapjuk?
Itt csak a rakerace megy sbr szerint? Vagy a beváltandó pontokat is sbr szerint kapjuk?
Sem a race, sem a VIP rendszer nem SBR-en alapul, mindkettő contributed rake alapján megy.
Ezt nem értem, a termek fakultatív megválaszthatják vagy hogy van ez?
Én ugy tudtam központilag sbr alapján oszt vissza pénzt az ipoker a termek felé.
szerk: a paddy se SBR-es?
Ezt nem értem, a termek fakultatív megválaszthatják vagy hogy van ez?
Én ugy tudtam központilag sbr alapján oszt vissza pénzt az ipoker a termek felé.
szerk: a paddy se SBR-es?
Még ehhez annyit hagy kérdezzek már hogy a 1st depo és vip rb futhat egymás mellett?
köszi!
Sziasztok!
Jól sejtem, hogy freemail nem fogad póker oldalaktól e-maileket ? Vagy csak ennyire sz@r, hogy Galatól már vagy 3 napja várom az ideiglenes jelszós mailt...