kissiga
Válasz Admin kommentjére
2014. jún. 9. 17:03
Most váltottam be a pontjaimat, futó FD mellett. Levelet megírtam, a pénz 3 órával később a számlán.
Most akkor hogy is van ez?
Gotcha87
Válasz kissiga kommentjére
2014. okt. 10. 14:00
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy nem írták jóvá a cash balance-ához az éppen megszerzett bónuszrészletet, illetve hogy a status points required (a lobbyban alul a bonus szekciónál) többet mutatott login után, miután az utolsó játéknál logout előtt jóval kevesebb volt? Köszi!
trixilw
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 10. 14:12
na b a z d m e g
ja
csökkentették a first depót. Itt is. Közben. A jó kúúrva anyjukat.
* közben nézem a honlapot, ott meg a régi van. Ha átszámolom itt most 22,7%-ra jön ki. Mondjuk csökkent eurusd, de akkoris a battyák meg. USD-s számla ott is?
Gotcha87
Válasz trixilw kommentjére
2014. okt. 10. 14:22
na b a z d m e g
ja
csökkentették a first depót. Itt is. Közben. A jó kúúrva anyjukat.
* közben nézem a honlapot, ott meg a régi van. Ha átszámolom itt most 22,7%-ra jön ki. Mondjuk csökkent eurusd, de akkoris a battyák meg. USD-s számla ott is?
Igen. De ezt most nem igazán értem. Úgy csökkentik, hogy amikor kijönne egy $8-os részlet, simán nem írják jóvá, illetve egyik napról a másikra (miközben nem játszom) 90 pontról 550-re emelkedik a megszerzendő pont a következő részlethez?
Én azt hittem, valami hiba történt.
Akkor veled is ez történt?
Én beszéltem az online support-tal, akik nyilván nem tudtak semmit, csak annyit írtak, hogy továbbítják a poker team-nek, akik majd írni fognak. Ez tegnap este volt. Hát azóta is írnak...
trixilw
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 10. 17:49
Na én nem tudom, hogy én vagyok a bal**** de nagyon vagy ők szarakodtak, de nálam minden visszaállt a rendes kerégvágásba.
Viszont figyelni fogom.
BrenDoN
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 10. 18:14
Én nem néztem, hogy beírta-e a bónusz részleteket, első felugrónál letiltottam, érdemes utánaszámolni? :O
trixilw
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 10. 18:52
nem, ha kiderül valami úgyis csak magadat szopatod :)
Gotcha87
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. okt. 13. 0:02
Én nem néztem, hogy beírta-e a bónusz részleteket, első felugrónál letiltottam, érdemes utánaszámolni? :O
Én utánaszámoltam és biztos, hogy nem írtak jóvá mindent. A legutolsó részletnél, ami 1000%, hogy nem lett jóváírva, levezettem a support-nak, hogy biztos, hiba történt.
Nem igazán érdekelte őket. Október 7-ről volt szó, ehhez képest küldtek egy augusztusi!!! kimutatást, hogy megkaptam az utolsó részletet. Gyakorlatilag maguknak bizonyították be, hogy igazam van, de tökmindegy.
Az utolsó e-mail már csak annyi volt tőlük, hogy nem látnak semmi eltérést. Semmi levezetés, semmi egyéb. Ilyen esetben más teremnél, amennyiben igazuk van, levezetik neked, ha nincs és hiba történt korrigálják.
Na mindegy! Még az a szerencse, hogy nem nagy összegről van szó, viszont semmi másért nem választottam volna ezt az ismeretlen termet, csak a visszatérítés miatt.
Hát ez van. Megvolt a pontbeváltás és a cashout és többé feléjük sem nézek.
Szóval érdemes utánaszámolni, ha tudni akarod, de lehet, hogy csak rosszul jársz, mert vissza nem fogsz kapni semmit.
Rezsó Pro
Válasz Gotcha87 kommentjére
2014. okt. 13. 1:09
Megvolt a pontbeváltás .
Hol lehet a pontokat beváltani?
Gotcha87
Válasz Rezsó Pro kommentjére
2014. okt. 13. 1:30
Hol lehet a pontokat beváltani?
Írni kell a supportnak chat-en és azonnal átváltják.