Rezsó Pro
Válasz Gotcha87 kommentjére
2014. okt. 13. 1:32

Írni kell a supportnak chat-en és azonnal átváltják.

köszi a segítséget már rég ott volt a pontom át is váltották kaptam 80€-t :)

trixilw
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 19. 12:58

Valaki már megkapta a belső race első két hetéért járó lóvét? Nem a PA-sat, a másikat.

nyikhmur
Válasz Admin kommentjére
2015. febr. 19. 12:58

Hali,

Ti tudtok tört BB-ket betelni? Ma kezdte ezt a ****ságot h csak egész BB-ket hajlandó betelni, beírni se lehet. Ha mondjuk 4,5 a pot és 50% ot nyomok vibrál az összeg, majd leugrik kettőre...

mikki86
Válasz Admin kommentjére
2015. febr. 19. 17:14

Az egész betelési rendszerrel valami *****nagy gáz van

mikki86
Válasz Admin kommentjére
2015. febr. 19. 17:19

De már preflop sem lehet 2.5bb-t emelni, és betsize-t beállítani kizárólag a csúszkával lehet.

Gratulálok, hogy 2015-ben ilyen színvonalon szolgáltatnak piacvezető termek.

Beckham087
Válasz Admin kommentjére
2015. febr. 20. 0:30

Lol, én meg itt izzadok hogy a fa*zért nem emel rendesen nekem. Főleg hogy közben mások vígan betelnek tört számokat én meg csak egész BB-ket tudok... Persze így játszani nem lehet, remélem azért holnapra megjavítják ezek a szerencsétlenek.

nyikhmur
Válasz Admin kommentjére
2015. febr. 20. 10:29

Írtam a supportnak tegnap délután és akkor még csak néztek, hogy ilyen van...csináltam nekik egy videót róla, remélem összekapják magukat. Az se kutya h csak egyféle depo methodot lehet használni...

Beckham087
Válasz nyikhmur kommentjére
2015. febr. 20. 22:34

Én tegnap este szóltam nekik, de persze ez a live support a legalja. Ctrl+c ctrl+v -zgeti be nekem a szöveget, hogy utána néznek de ha holnapra is megmarad a gond akkor írjak újra...
Hát megmaradt....
Lehet így akarják elijeszteni a regeket, a halaknak úgyis tökmindegy hogy 2,5 vagy 3bb-t emelnek :)

csabacz
Válasz Admin kommentjére
2015. febr. 21. 0:05

Ez valami "magyar" bug lehet, mert én láttam másokat fél BB-t emelni!

mikki86
Válasz Admin kommentjére
2015. febr. 21. 0:10

Másik skinről tolják gondolom.

Élő ügyfélszolgálat