allinlaci
Válasz Admin kommentjére
2013. máj. 29. 9:05

A FD bónusz kipörgetése alatt nem jár rakeback a pontokért?

allinlaci
Válasz Admin kommentjére
2013. máj. 29. 11:31

Most kaptam választ,hogy FD bónusz alatt nem lehet pontokat beváltani készpénzre.

bushi ur
Válasz Admin kommentjére
2013. máj. 29. 12:42

nekem nem válaszolnak 1 hete, elküldtem a dokumentumokat kétszer is
Adminra irjak itt?

5RayFinkle5
Válasz allinlaci kommentjére
2013. máj. 29. 12:55

Most kaptam választ,hogy FD bónusz alatt nem lehet pontokat beváltani készpénzre.

Az FD ideje alatt gyűjtött pontokat egyáltalán nem lehet beváltani? (az FD lejárta után sem?)
Vagy gyűlnek párhozamosan az FD-vel és miután az lejárt, be lehet váltani a pontokat a VIP táblázatnak megfelelően?

nem mindegy....

Akademia?

allinlaci
Válasz Admin kommentjére
2013. máj. 29. 13:10

bushi ur én azonnal irtam az akadémia adminnak(mikor elküldtem a dokumentumokat),ő meg rákérdezett náluk,gondolom,igy nem is voltam zárolva.

5RayFinkle5 na erre vagyok én is kiváncsi.Nekem itt az admin irta,hogy FD alatt nincs VIP program.

musli25
Válasz Admin kommentjére
2013. jún. 3. 16:13

Kedves Admin!
Utána tudnál nézni nekem is a számlámhoz mert nekem is 3nap után zárolták a számlámat.
Pedig nem is játszottam náluk az tárgynyeremény verseny után.
Elküldtem nekik a kért papírokat.
Username:musli25

Köszönöm

Admin
Válasz musli25 kommentjére
2013. júl. 10. 12:16

A Gala Pokeren július hónapban is kiváló visszatérítést ígér az $5,000-os rake race!

A jelenlegi adatok alapján csak a race-en 35% visszatérítés várható, ami mellett természetesen a $2.000-os - 28%-os extra visszatérítést biztosító - első befizetési bónuszt is igénybe vehetjük!

Tekintsd meg a Gala Poker race állását és csatlakozz most!

Gala Poker terembemutató és regisztráció >>

Pilu_6
Válasz Admin kommentjére
2013. szept. 24. 19:19

Nem enged belépni net miatt ,ezt írja ki :
Cannot contact the gaming server.PLease check your internet connection and try again.You can only countinue in offline mode.Sorry for the inconvenience.
Ez mitől lehet szerintetek?Minden más megy,pokerstars is ,de ipoker nem,hétvégén még jo volt.

Andris1981
Válasz Admin kommentjére
2013. szept. 24. 19:28

Most próbáltam, be tudok lépni. Nem tudom, mitől lehet.

Pilu_6
Válasz Admin kommentjére
2013. szept. 24. 19:31

Lehet,hogy kolis net miatt?

Élő ügyfélszolgálat