trixilw
Válasz Pancser kommentjére
2014. jan. 10. 16:52

Tapasztalata valakinek a kifizetési hajlandóságról?Nekem a verifikáció már megvolt(pár óra alatt).Skrillel fizettem be.

1-2 nap std

van Gerwen
Válasz BT86 kommentjére
2014. máj. 26. 2:59

Azt szeretném kérdezni, hogy amennyiben hamarabb cashoutolsz egy bizonyos összeget, mint ahogy kijönne a befizetési bónusz, akkor az a bónusz (és egyéb juttatások) elveszik vagy továbbra is ki lehet pörgetni? Illetve még annyi, hogy van-e magyar nyelvű ügyfélszolgálat, és milyen dokumentumokat kérnek a regisztráció után a verifikációhoz. Pár régebbi hsz-t elolvastam a topikban és nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek, ha ennyit szaroznak minden tranazakciónál és csak úgy zárolgatják a számlákat. :(

WellPlayed
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. máj. 26. 10:04

Szia!

Kiutalás esetén nem veszíted el a first deposit bónuszt. Magyar nyelvű ügyfélszolgálat sajnos nincs, de ha felveszel minket Skypeon: support1x1 vagy írsz nekünk e-mailt, szívesen tolmácsoljuk a kérdésedet.

Személyi igazolvány és lakcímigazolás mint minden teremnél, itt is előfordulhat.

Mellesleg nem tudunk olyan ügyről, ami ne oldódott volna meg röviddel azután, hogy egy játékos a segítségünket kérte, szóval ha bármi felmerül, keress minket a fent említett módokon.

Azt szeretném kérdezni, hogy amennyiben hamarabb cashoutolsz egy bizonyos összeget, mint ahogy kijönne a befizetési bónusz, akkor az a bónusz (és egyéb juttatások) elveszik vagy továbbra is ki lehet pörgetni? Illetve még annyi, hogy van-e magyar nyelvű ügyfélszolgálat, és milyen dokumentumokat kérnek a regisztráció után a verifikációhoz. Pár régebbi hsz-t elolvastam a topikban és nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek, ha ennyit szaroznak minden tranazakciónál és csak úgy zárolgatják a számlákat. :(

OceanTT
Válasz WellPlayed kommentjére
2014. máj. 28. 21:29

kicsit szigorúan veszik a verifikációt, nekem is másfél hétig tartott mire megoldódott, de megoldódott! Csináltam próbakifizetést kerek 24 óra alatt jött meg!
Nekem a kérdésem az lenne, hogy hol lehet beváltani a pontokat? nem találom..

Zsipali
Válasz L.T. kommentjére
2014. máj. 28. 21:36

Online supportnak kell irni

OceanTT
Válasz Zsipali kommentjére
2014. máj. 28. 21:49

csakhogy nehogy egyszerű legyen.. :) Még nem aktuális csak nem találtam sehol! Köszi szépen!

OceanTT
Válasz OceanTT kommentjére
2014. máj. 29. 2:50

itt fd bonusz+vip tényleg nem müködik egyszerre? csak, m főoldalon nem úgy hírdettétek meg gala oldalán se találok erről semmit, de részletes teremleírásnál meg felhivták rá a figyelmem!

OceanTT
2014. jún. 3. 22:40

vki esetleg? csak azért kérdem, m főoldalon nem igy volt hirdetve meg honlapjukon se irnak erről

Csede45
2014. jún. 3. 22:52

én nem toltam itt, de haver igen és azt mondta,hogy fd alatt neki sem volt

OceanTT
Válasz Csede45 kommentjére
2014. jún. 3. 23:25

yo nagy baromság, fd kevesebb mint vip, meg igy nem is olyan yo deal többi teremhez képest! hát benéztem akkor..

Élő ügyfélszolgálat