Sziasztok! a race jóváírás mikor várható? köszi
Sziasztok! Sajnos egy technikai probléma miatt csak részben mentek ki a nyeremények (legtöbben megkaptátok már). Jelenleg is dolgozunk a probléma elhárításán. Türelmeteket szeretnénk kérni, mindenki számlájára hamarosan megérkeznek a nyeremények!
Udv!
NL10-en játszottam ma délután kb 850 handet 24 dollár craft altal jelzett profittal. A valódi profit 17 dollár volt.
Így volt kb 1590-vagy 1592 dollárom. Majd este játszottam 1701 handet pontosan pluszban és ÖSSZESEN a délutáni sessionnel együtt 57 dollar profitot mutatott a craft, de az egyenlegem 1590-ben áll. Ahogy fentebb írtam az összeget, talán még 2 dollárral kevesebb pénzem is van. Érzésre is legalább 200-400 bb hiányzik. Nem ehette meg mind a 33 dollár profitot a második sessionben 1701 hand alatt NL10-en a rake. Fish pointot is csak kb 1500-at csináltam a második sessionben. Kiültem minden asztalrol, majd amikor számolt vissza az óra, X-el kiléptem. Úgy érzem elveszett a pénzem valami BUG miatt valahol az asztal és a számlám között. Mit gondoltok vajon megehette a 33 dollár craft szerinti profitot a rake 1701 hand alatt? Az elég durva lenne.
Tud segíteni valaki? KÖszönöm.
Létezik hogy 15 dollár profitom maradt össz-vissz a rake miatt? 2573 hand után 57 dollár craft profitot jelezve?
Hidd el hogy elég durva a rake főleg ezeken a mikro limiteken....(de feljebb sem valami rózsás a helyzet)
Sajnos létezik, még a bad beat jackpotra is levon 1BB-t a 30BB feletti potokból. Omahán pl. ~14 BB/100-ra jön ki a jutalék.
Úgy érted 14bb/100 at kell hozni omahán hogy ne legyél minuszban?
Nyilván limit függő. Minél alacsonyabb, annál magasabb lesz a rake bb/100-ban. Az meg hogy preflop rake is van az igazán csúcsszuper...
legyen is preflop rake, utálok olyanokkal játszani akik AAra várnak, az nem is játék... vagy pre rake legyen vagy ante
Létezik hogy 15 dollár profitom maradt össz-vissz a rake miatt? 2573 hand után 57 dollár craft profitot jelezve?