Póker Fórum Archívum > Online póker termek > GG Network - FELHÍVÁS!

totya0611
Válasz Bandesz87 kommentjére
2022. jan. 1. 13:00

Hát ilyen hülyeséget, hol van ott sor 4 lappal... Azért nyertem jó pár versenyt életemben, ez egy baromság. Elfogadom, de mi a logikai alapja? Vicc.

afbdbad98dba679384b465e3cd9fdbac.png (18,8 KB)

Bandesz87
Válasz fejes1988 kommentjére
2022. jan. 1. 14:10

Hát oké rossz érzés belátni hogy hulye az ember, de ez van. Valakinek annak is kell lennie.

benyo87h
2022. jan. 11. 17:45

Üdv Mindenki.

Házi miniszavazást szeretnék kezdeményezni.
remélem (itt) nem ütközik semmiféle, üzletpolitikába!

Szeretném a felhasználók segítségét kérni.

Az alábbi email címekről

partners@ggpoker.com
help@ggpoker.com
ugyfelszolgalat@ggpoker.eu

átlagosan,vagy rendszerint,ki hogy látja, mennyi időn belül,reagált nektek a GG poker support?

Ha mintának nevezhető szavazattal rendelkezem,kifejtem hogy miért szeretném ezt tudni. Ugyebár bizonyíték nélkül,üres fecsegés volna,másfelől nem kívánok semmilyen összeesküvés elméletet gyártani,továbbá senkit sem, fogok erre sarkallni!

Csak a matek része érdekel,nektek átlagosan meddig kellett várni(ne adj isten)könyörögni a supportál?
A legjoobb az volna,ha email címenként jönnének a válaszaitok!

UI: Annyit elárulhatok,hogy Blokkolták a gg network összes fiókomat, játékos és partner fiókokat is. Az okokat éppen felderítem...
Hálás köszönet előre is,aki veszi a fáradtságot,és ideírja hsz-ben a tapasztalatát a supportal!!!

Addig is gl!

time4revenge
2022. jan. 11. 19:30

GG discordon próbáltál már velük beszélni ?

benyo87h
Válasz time4revenge kommentjére
2022. jan. 11. 20:22

GG discordon próbáltál már velük beszélni ?

Ott is szarnak a fejemre. Minden csatornán!

BaloghTomi12322
2022. jan. 12. 20:38

akadémiás a reged? akkor kérd az akadémia support segítségét!

tompika
Válasz benyo87h kommentjére
2022. jan. 13. 18:01

Én épp ma délben írtam a supportnak e-mailt (ugyfelszolgalat@ggpoker.eu), ha válaszolnak, megírom mennyi idő volt...
A face oldalukon is próbáld meg esetleg.

pokeryorki
2022. jan. 13. 19:48

Rendszeresen lehet olvasni valami sz@rt a gg-ről. Ez már nem lehet véletlen... vagy összeesküvés folyik ellenük. Én már tuti nem regelek, inkább leszarom őket

benyo87h
Válasz BaloghTomi12322 kommentjére
2022. jan. 13. 22:09

akadémiás a reged? akkor kérd az akadémia support segítségét!

Nem. De felvettem a kapcsolatot skype on az akadémiával...inkább nem irom le a véleményem....

benyo87h
Válasz tompika kommentjére
2022. jan. 13. 22:10

Én épp ma délben írtam a supportnak e-mailt (ugyfelszolgalat@ggpoker.eu), ha válaszolnak, megírom mennyi idő volt...
A face oldalukon is próbáld meg esetleg.

tapasztalatom a magyar support botrányos, hogy finoman fogalmazzak! Nincs képbe,mindenre alkalmas ő, csak nem arra amit rábíztak!!!!

Élő ügyfélszolgálat