Hát ilyen hülyeséget, hol van ott sor 4 lappal... Azért nyertem jó pár versenyt életemben, ez egy baromság. Elfogadom, de mi a logikai alapja? Vicc.
Hát oké rossz érzés belátni hogy hulye az ember, de ez van. Valakinek annak is kell lennie.
Üdv Mindenki.
Házi miniszavazást szeretnék kezdeményezni.
remélem (itt) nem ütközik semmiféle, üzletpolitikába!
Szeretném a felhasználók segítségét kérni.
Az alábbi email címekről
partners@ggpoker.com
help@ggpoker.com
ugyfelszolgalat@ggpoker.eu
átlagosan,vagy rendszerint,ki hogy látja, mennyi időn belül,reagált nektek a GG poker support?
Ha mintának nevezhető szavazattal rendelkezem,kifejtem hogy miért szeretném ezt tudni. Ugyebár bizonyíték nélkül,üres fecsegés volna,másfelől nem kívánok semmilyen összeesküvés elméletet gyártani,továbbá senkit sem, fogok erre sarkallni!
Csak a matek része érdekel,nektek átlagosan meddig kellett várni(ne adj isten)könyörögni a supportál?
A legjoobb az volna,ha email címenként jönnének a válaszaitok!
UI: Annyit elárulhatok,hogy Blokkolták a gg network összes fiókomat, játékos és partner fiókokat is. Az okokat éppen felderítem...
Hálás köszönet előre is,aki veszi a fáradtságot,és ideírja hsz-ben a tapasztalatát a supportal!!!
Addig is gl!
GG discordon próbáltál már velük beszélni ?
GG discordon próbáltál már velük beszélni ?
akadémiás a reged? akkor kérd az akadémia support segítségét!
Én épp ma délben írtam a supportnak e-mailt (ugyfelszolgalat@ggpoker.eu), ha válaszolnak, megírom mennyi idő volt...
A face oldalukon is próbáld meg esetleg.
Rendszeresen lehet olvasni valami sz@rt a gg-ről. Ez már nem lehet véletlen... vagy összeesküvés folyik ellenük. Én már tuti nem regelek, inkább leszarom őket
akadémiás a reged? akkor kérd az akadémia support segítségét!
Én épp ma délben írtam a supportnak e-mailt (ugyfelszolgalat@ggpoker.eu), ha válaszolnak, megírom mennyi idő volt...
A face oldalukon is próbáld meg esetleg.