Sziasztok!
Mennyi az átfutása egy netelleres kifizetésnek? Két napja kértem, de még mindig "pending" a státusza.
Előre is köszi!
Másik kérdés, az elmúlt hetekben CG-ben ha cooler van , nem regel GG care flipoutra , nem mintha gond lenne, de az ingyenpénzt azért el lehet fogadni :)
Ugyan ez a helyzet itt is. Platinum support olyat írt, hogy nem árulhatják el, hogy ki miért kap pontot, de ez mindenkinél más. Szóval még egy lehetőség hogy a regeket szivatni lehessen...
Sziasztok!
Mennyi az átfutása egy netelleres kifizetésnek? Két napja kértem, de még mindig "pending" a státusza.
Előre is köszi!
Sziasztok!
A GGPoker-re nem tudtam bejelentkezni ezért letöröltem hogy újra letöltsem, most meg nem engedi letölteni a gépre. Telefonnál is ez a helyzet kiírta hogy frissített verzió elérhető, rányomtam a frissítésre és tölti be. Hogyan lehetne ezt megoldani?
Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
A GGPoker-re nem tudtam bejelentkezni ezért letöröltem hogy újra letöltsem, most meg nem engedi letölteni a gépre. Telefonnál is ez a helyzet kiírta hogy frissített verzió elérhető, rányomtam a frissítésre és tölti be. Hogyan lehetne ezt megoldani?
Válaszokat előre is köszönöm!
GGPoker-re nem lehet Magyarországról regisztrálni? A legördülő listában nem választható...
Lehetséges itt euróban számlát nyitni? (Ahogy pl. a Stars-on lehet váltogatni a pénznemeket)
Köszönöm.
Én pár napja regisztráltam,nem volt semmi gond.
GGPoker-re nem lehet Magyarországról regisztrálni? A legördülő listában nem választható...
Lehetséges itt euróban számlát nyitni? (Ahogy pl. a Stars-on lehet váltogatni a pénznemeket)
Köszönöm.
A Daily leaderboard C$ az mikor íródik jóvá?
Nektek milyen videokártyátok van, ami akadozás nélkül bírja a sok asztalos (15-18) játékot?
Köszi előre is