Póker Fórum Archívum > Online póker termek > GG Network - FELHÍVÁS!

tigiri
Válasz Randall14 kommentjére
2021. aug. 28. 19:55

Sziasztok!

Mennyi az átfutása egy netelleres kifizetésnek? Két napja kértem, de még mindig "pending" a státusza.

Előre is köszi!

allinkamikaze
Válasz Randall14 kommentjére
2021. aug. 28. 22:37

Másik kérdés, az elmúlt hetekben CG-ben ha cooler van , nem regel GG care flipoutra , nem mintha gond lenne, de az ingyenpénzt azért el lehet fogadni :)

Ugyan ez a helyzet itt is. Platinum support olyat írt, hogy nem árulhatják el, hogy ki miért kap pontot, de ez mindenkinél más. Szóval még egy lehetőség hogy a regeket szivatni lehessen...

Randall14
Válasz allinkamikaze kommentjére
2021. aug. 30. 13:07

Ugyan ez a helyzet itt is. Platinum support olyat írt, hogy nem árulhatják el, hogy ki miért kap pontot, de ez mindenkinél más. Szóval még egy lehetőség hogy a regeket szivatni lehessen...

Először arra tippeltem, hogy "sokat" nyertem elmúlt 4-ből 3 Flipout nyert majdnem 150 $ mondom biztos ez a sok, vagy nyerő reg lennék nem hiszem :D Ha az utóbbi akkor várom a szerződés ajánlatukat :D
További tipp h valami miatt kizártam magam ,bár szabályellenes dolgot nem rémlik h csináltam, semmilyen progi nem fut GG közben, chatben nem volt semmi, elég sokat grindolok is nekik, szóval a magas rakejük egy részét azért vissza szolgáltathatnák :)

nah mindegy úgyse fogják ők kinyögni, lehet valamit túl jól csinálnunk :D

Randall14
Válasz tigiri kommentjére
2021. aug. 30. 13:09

Sziasztok!

Mennyi az átfutása egy netelleres kifizetésnek? Két napja kértem, de még mindig "pending" a státusza.

Előre is köszi!

Volt korábban már kifizetésed ?
Mindenképp munkanap számít, érdemes várni legalább 5 munkanapot a kifizetés elindítása után, max utána írni nekik.

T100
Válasz fejes1988 kommentjére
2021. szept. 26. 11:47

Sziasztok!

A GGPoker-re nem tudtam bejelentkezni ezért letöröltem hogy újra letöltsem, most meg nem engedi letölteni a gépre. Telefonnál is ez a helyzet kiírta hogy frissített verzió elérhető, rányomtam a frissítésre és tölti be. Hogyan lehetne ezt megoldani?

Válaszokat előre is köszönöm!

Randall14
Válasz T100 kommentjére
2021. szept. 26. 15:56

Sziasztok!

A GGPoker-re nem tudtam bejelentkezni ezért letöröltem hogy újra letöltsem, most meg nem engedi letölteni a gépre. Telefonnál is ez a helyzet kiírta hogy frissített verzió elérhető, rányomtam a frissítésre és tölti be. Hogyan lehetne ezt megoldani?

Válaszokat előre is köszönöm!

Nincs vele semmi gond nekem jelenleg, próbáld meg a gépen a korábban letöltött verziót telepíteni majd frissíteni, telón engedélyezni kell a fálj letöltést nem volt egyszerű megtalálni andriodos verziónál.

smoking_aces_
Válasz fejes1988 kommentjére
2021. szept. 30. 14:21

GGPoker-re nem lehet Magyarországról regisztrálni? A legördülő listában nem választható...

Lehetséges itt euróban számlát nyitni? (Ahogy pl. a Stars-on lehet váltogatni a pénznemeket)

Köszönöm.

Lukász
Válasz smoking_aces_ kommentjére
2021. okt. 1. 19:07

Én pár napja regisztráltam,nem volt semmi gond.

Admin
Válasz smoking_aces_ kommentjére
2021. okt. 2. 13:01

GGPoker-re nem lehet Magyarországról regisztrálni? A legördülő listában nem választható...

Lehetséges itt euróban számlát nyitni? (Ahogy pl. a Stars-on lehet váltogatni a pénznemeket)

Köszönöm.

Szia!

A terem fogadja a magyar játékosokat. Sajnos euróban nem lehet számlát nyitni

tomy123
Válasz Admin kommentjére
2021. okt. 3. 12:30

A Daily leaderboard C$ az mikor íródik jóvá?

Nektek milyen videokártyátok van, ami akadozás nélkül bírja a sok asztalos (15-18) játékot?

Köszi előre is

Élő ügyfélszolgálat