Póker Fórum Archívum > Online póker termek > GG Network - FELHÍVÁS!

benyo87h
Válasz pokeryorki kommentjére
2022. jan. 13. 22:12

Rendszeresen lehet olvasni valami sz@rt a gg-ről. Ez már nem lehet véletlen... vagy összeesküvés folyik ellenük. Én már tuti nem regelek, inkább leszarom őket

hidd el nem csak neked vannak hasonló gondolataid. Sőt sajnos saját tapasztalatomból van a legtöbb s legrosszabb. Had ne írjam le ide. mert nem volna elég "papir" egyenlőre annyit, bedoptam pár cájgot, néhány dominót megborítottunk, várjuk a fejleményeket. Hátha nem lesz igazunk,,,hogy miért vannak ezek a "furcsaságok".....

zempo
Válasz fejes1988 kommentjére
2022. jan. 13. 22:37

A termekkel való kommunikáció az konkrétan siralmas, live chatnél jellemzően mellébeszélnek, ha emailt ír az ember akkor hetek-egyszer volt olyan több hónap mire választ kaptam, de volt egy kivétel ami a Run It Once(ami sajnos 10 napja bezárt) ha emailt írtam max. 15 perc!!!!! volt és választ kaptam, de volt a Zrinka akivel Discordon tartottam a kapcsolatot akinél 2szer előfordult, hogy már nem dolgozott és írta, hogy majd reggel megoldja az aktuális problémát....

tompika
Válasz benyo87h kommentjére
2022. jan. 14. 14:35

átlagosan,vagy rendszerint,ki hogy látja, mennyi időn belül,reagált nektek a GG poker support?

ugyfelszolgalat@ggpoker.eu
Friss adat: 25 óra múlva jött a válasz, de egyelőre még nem oldódott meg a problémám, de bízom benne, hogy még egy kör és rendben lesz.

Avanindra_Dawedawe
2022. jan. 16. 11:26

2 vád kerül elő sokszor az online pókerrel kapcsolatban.
-Az egyik, hogy lejt a pálya a fishnek, hogy lassabban veszítse el a pénzét. Jobban szorakozik és több rake termelődik.
-A másik, hogy több cooler szituációt generálnak, hogy nagyobb stackek kerüljenek közzépre és több rake menjen a teremnek az adott partikból.

Ezt a vitát úgy lehetne eldönteni, ha nagy, akár több millios HH DBken összeszámolnánk a coolereket több termeben. Elvileg nagy mintáklat vizsgálva kb azonos cooler számnak kell kijönnie minden teremnél (ha nincs csalás). Ilyen statisztikát nem csinált valaki? Googleban kerestem én nem találtam.

Orang3J3ws99
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. jan. 17. 1:18

2 vád kerül elő sokszor az online pókerrel kapcsolatban.
-Az egyik, hogy lejt a pálya a fishnek, hogy lassabban veszítse el a pénzét. Jobban szorakozik és több rake termelődik.
-A másik, hogy több cooler szituációt generálnak, hogy nagyobb stackek kerüljenek közzépre és több rake menjen a teremnek az adott partikból.

Ezt a vitát úgy lehetne eldönteni, ha nagy, akár több millios HH DBken összeszámolnánk a coolereket több termeben. Elvileg nagy mintáklat vizsgálva kb azonos cooler számnak kell kijönnie minden teremnél (ha nincs csalás). Ilyen statisztikát nem csinált valaki? Googleban kerestem én nem találtam.

Több 10M HH-val dolgoznak a backing groupok coachai évek óta. Egy ilyen összeesküvés már régen kiderült volna.

SzolnokArca
Válasz tompika kommentjére
2022. jan. 17. 10:36

Várjuk a fejleményeket!!!

benyo87h
2022. jan. 20. 2:35

Látom az akadémia "support" gyors eltakaritotta a bejegyzésem...sebaj. akit érdekelnek részletek keressen meg privátban. Tán nem tetszik hogy a tróger vágottszemű szarházi bandáról le akarjuk húzni a leplet??? A cél hogy a végén,médianyilvánosságot kapjon a történetem....

SzolnokArca
2022. jan. 20. 9:20

Adsz elérhetőséget?

benyo87h
Válasz SzolnokArca kommentjére
2022. jan. 20. 13:58

Adsz elérhetőséget?

skype benyo87h. vagy mail benyo87h@gmail.com

benyo87h
2022. jan. 20. 16:49

Dobpergés....LOOOL

Kapaszkodjon Mindenki :D visszairt maga a gg support idestova 2 hónap alatt 2x!!!
De nem ám akárhogyan...Sokan nem tudják, de a storym elején volt egy olyan rész,az egyik rész,hogy a telegramon át támadtak a Jó fej hacker urak....No a számtalan csatornámon amin elérhető vagyok, van már vagy 8!!! Hol irtak? Telegramon.... oroszul bazzeg! szánalom, és nagyon gyenge amit ezek csinálnak!

Szerény véleményem hogy bár hirtelen nagyon népszerű lett ez a fostalicskalaklamazás,kukába való!

Egy valamit is magára adó site, vagy plattform,nem használ olyan,ócska, védelemmel NEM IGEN ellátott,szutykot! Ahol rakásra gyülekeznek Hackerek,Scammerek!

Biztos "elkerülte a figyelmüket" a 4 email címem, 2 telefonszámom, a skype, discord. w.app fiókomból irt üzenetem.....

Élő ügyfélszolgálat