Rendszeresen lehet olvasni valami sz@rt a gg-ről. Ez már nem lehet véletlen... vagy összeesküvés folyik ellenük. Én már tuti nem regelek, inkább leszarom őket
A termekkel való kommunikáció az konkrétan siralmas, live chatnél jellemzően mellébeszélnek, ha emailt ír az ember akkor hetek-egyszer volt olyan több hónap mire választ kaptam, de volt egy kivétel ami a Run It Once(ami sajnos 10 napja bezárt) ha emailt írtam max. 15 perc!!!!! volt és választ kaptam, de volt a Zrinka akivel Discordon tartottam a kapcsolatot akinél 2szer előfordult, hogy már nem dolgozott és írta, hogy majd reggel megoldja az aktuális problémát....
átlagosan,vagy rendszerint,ki hogy látja, mennyi időn belül,reagált nektek a GG poker support?
2 vád kerül elő sokszor az online pókerrel kapcsolatban.
-Az egyik, hogy lejt a pálya a fishnek, hogy lassabban veszítse el a pénzét. Jobban szorakozik és több rake termelődik.
-A másik, hogy több cooler szituációt generálnak, hogy nagyobb stackek kerüljenek közzépre és több rake menjen a teremnek az adott partikból.
Ezt a vitát úgy lehetne eldönteni, ha nagy, akár több millios HH DBken összeszámolnánk a coolereket több termeben. Elvileg nagy mintáklat vizsgálva kb azonos cooler számnak kell kijönnie minden teremnél (ha nincs csalás). Ilyen statisztikát nem csinált valaki? Googleban kerestem én nem találtam.
2 vád kerül elő sokszor az online pókerrel kapcsolatban.
-Az egyik, hogy lejt a pálya a fishnek, hogy lassabban veszítse el a pénzét. Jobban szorakozik és több rake termelődik.
-A másik, hogy több cooler szituációt generálnak, hogy nagyobb stackek kerüljenek közzépre és több rake menjen a teremnek az adott partikból.
Ezt a vitát úgy lehetne eldönteni, ha nagy, akár több millios HH DBken összeszámolnánk a coolereket több termeben. Elvileg nagy mintáklat vizsgálva kb azonos cooler számnak kell kijönnie minden teremnél (ha nincs csalás). Ilyen statisztikát nem csinált valaki? Googleban kerestem én nem találtam.
Várjuk a fejleményeket!!!
Látom az akadémia "support" gyors eltakaritotta a bejegyzésem...sebaj. akit érdekelnek részletek keressen meg privátban. Tán nem tetszik hogy a tróger vágottszemű szarházi bandáról le akarjuk húzni a leplet??? A cél hogy a végén,médianyilvánosságot kapjon a történetem....
Adsz elérhetőséget?
Dobpergés....LOOOL
Kapaszkodjon Mindenki :D visszairt maga a gg support idestova 2 hónap alatt 2x!!!
De nem ám akárhogyan...Sokan nem tudják, de a storym elején volt egy olyan rész,az egyik rész,hogy a telegramon át támadtak a Jó fej hacker urak....No a számtalan csatornámon amin elérhető vagyok, van már vagy 8!!! Hol irtak? Telegramon.... oroszul bazzeg! szánalom, és nagyon gyenge amit ezek csinálnak!
Szerény véleményem hogy bár hirtelen nagyon népszerű lett ez a fostalicskalaklamazás,kukába való!
Egy valamit is magára adó site, vagy plattform,nem használ olyan,ócska, védelemmel NEM IGEN ellátott,szutykot! Ahol rakásra gyülekeznek Hackerek,Scammerek!
Biztos "elkerülte a figyelmüket" a 4 email címem, 2 telefonszámom, a skype, discord. w.app fiókomból irt üzenetem.....