Póker Fórum Archívum > Online póker termek > GG Network - FELHÍVÁS!

Avanindra_Dawedawe
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2022. jan. 21. 17:11

Több 10M HH-val dolgoznak a backing groupok coachai évek óta. Egy ilyen összeesküvés már régen kiderült volna.

Gondolkodtam azon amit írtál, hogy "nagy HH DB t elemezve kiderülnének a csalások". Átgondoltam, hogy ha én kapnám feladatnak, hogy a teremnek írjak csaló algoritmust , úgy hogy ne bukjanak le, azt, hogy cisnálnám. Az ötletem a következő:

A handekket ELŐRE legenerálja a terem véletlenszerűen,”normálisan”, beleértve a boardot is. A nyerő kezet kisorsolja az asztalnál résztvevők között, súlyozva a nyerő kéz megkapásának az esélyét annak függvényében, hogy mekkora bukó hal az adott illető.

Mivel véletlenszerűen generálódnak ki a handek, ezért a statisztikákban kimutathatatlan lesz a manipuláció, az, hogy a bukó játékosnál többször lesz a nyerő kéz, azt pedig lehet magyarázni, azzal, hogy upswingben van. a nyerő játékosok meg csúnya downswingben….”van ilyen, hát ilyen a poker… upswingek és downswingek előfordulnak…”

Gyakorlatilag bizonyíthatatlan a handek statisztikai elemzésével ez a fajta előre leosztás, és nyerő kéz kisorsolásos technika.

Meg lennék lepve ha ez az algoritmus csak nekem jutott volna eszembe, és az is meglepő lenne ha ezért az ingyen pénzért nem hajolnának le a termek.

benyo87h
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. jan. 21. 23:29

Gondolkodtam azon amit írtál, hogy "nagy HH DB t elemezve kiderülnének a csalások". Átgondoltam, hogy ha én kapnám feladatnak, hogy a teremnek írjak csaló algoritmust , úgy hogy ne bukjanak le, azt, hogy cisnálnám. Az ötletem a következő:

A handekket ELŐRE legenerálja a terem véletlenszerűen,”normálisan”, beleértve a boardot is. A nyerő kezet kisorsolja az asztalnál résztvevők között, súlyozva a nyerő kéz megkapásának az esélyét annak függvényében, hogy mekkora bukó hal az adott illető.

Mivel véletlenszerűen generálódnak ki a handek, ezért a statisztikákban kimutathatatlan lesz a manipuláció, az, hogy a bukó játékosnál többször lesz a nyerő kéz, azt pedig lehet magyarázni, azzal, hogy upswingben van. a nyerő játékosok meg csúnya downswingben….”van ilyen, hát ilyen a poker… upswingek és downswingek előfordulnak…”

Gyakorlatilag bizonyíthatatlan a handek statisztikai elemzésével ez a fajta előre leosztás, és nyerő kéz kisorolásos technika.

Meg lennék lepve ha ez az algoritmus csak nekem jutott volna eszembe, és az is meglepő lenne ha ezért az ingyen pénzért nem hajolnának le a termek.

Én abszolúte látok benne fantáziát. Főleg olyan tapasztalatokkal a hátam mögött,amik az elmult kb 6 hónapban történtek. Persze lehet rajtam ércelődni,meg nevetni, meg lehet próbálni,lerázni,meg ellehetetleníteni. Ez nekem csak üzemanyag! Hülyék voltak s lesznek, aki nem látja a fátol az erdőt,mert 1. nem akarja. 2. nem érdeke. 3. nem meri,látni,mert ki fog kapni a gazdájától. 4. mert ő maga szakit akkora lóvét,hogy hát hülye is volna szólni,inkább kussol. Mert tele a zseb... 5. Annyira degenerált és szellemileg sérült,hogy nem adja ki neki az esze, hogy baszki 2022 van. kiberbűnözés van!!! Létezik....JÓREGGELT!!! AKI MEG NEM HISZI,HÁT JÁRJON UTÁNA. Találós kérdés a nap végére: Szerintetek mi a jó istennek van,egy olyan kis picsányi országnak,mint a minénk,minden egyes fegyveres szervezetnél kibervédelmi alosztálya ??? A nemzetközileg is elismert, nagyhatalmak,hasonló szervezeteiről nem is beszélve.....

ewoksamurai
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2022. jan. 22. 3:38

Több 10M HH-val dolgoznak a backing groupok coachai évek óta. Egy ilyen összeesküvés már régen kiderült volna.

Tehát ha azok, akik a termek után a legtöbbet szakítanak a rendszerből, nem mondják, hogy a rendszer nem tiszta, akkor tiszta a rendszer. Brilliáns érv.

Smasszer
Válasz ewoksamurai kommentjére
2022. jan. 22. 10:54

Tehát ha azok, akik a termek után a legtöbbet szakítanak a rendszerből, nem mondják, hogy a rendszer nem tiszta, akkor tiszta a rendszer. Brilliáns érv.

Szerintem az összes backing balhézna, ha rájönne, hogy a játékosait szopatja rendszer, kvázi profitot vesz ki a zsebükből.

ewoksamurai
Válasz Smasszer kommentjére
2022. jan. 22. 15:58

Szerintem az összes backing balhézna, ha rájönne, hogy a játékosait szopatja rendszer, kvázi profitot vesz ki a zsebükből.

Oké.

aggressivepostflopcbet
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. jan. 22. 18:31

szerintem ennyire bonyolítani sem kell (már ami a sorsolást illeti), az a statisztika megvan a teremnek, hogy ki mekkora bukó adott pillanatban, eszerint sorba lehet rendezni a játékosokat, valamint a nyerő kezeket is lehet rendezni river showdown erősségük szerint, ezeket elég párba állítani. :)

szr
Válasz fejes1988 kommentjére
2022. jan. 24. 10:22

Nem tudja kiszűrni a backing csoport sem a manipulációt, hiszen egymással, vagy a főnökökkel nem oszthatják meg a tagok a HH-ikat. Az csalás lenne.

tompika
2022. jan. 28. 18:02

Hosszabb kihagyás után játszok újra itt. Nálatok kb. mennyi idő a kiutalás (Skrill)?

Ander88
Válasz tompika kommentjére
2022. jan. 28. 18:04

Szia!Nekem 2-3 nap volt legutóbb.

pokeryorki
2022. jan. 28. 21:37

Had legyek egy kicsit hülye: Ha a fishnek lejt a pálya akkor abból az következik, hogy minden jó reg hosszú mintán bukó? Azaz a stabilan nyerő az nem létező fogalom? Minél nagyobb fish= minél nagyobb nyerő?

Élő ügyfélszolgálat