Póker Fórum Archívum > Online póker termek > GG Network - FELHÍVÁS!

Buytherest
Válasz fejes1988 kommentjére
2018. márc. 3. 9:42

Nem egészen értem. Az Akadémia nem fizeti ki nektek zsebből ezeket a pénzeket amikor ügynökként felelősséget vállalt azért a teremért amit hirdetett? Nem erre van egy vállalat kockázati tőkéje elkülönítve?

ria05
Válasz Buytherest kommentjére
2018. márc. 3. 10:00

Nem egészen értem. Az Akadémia nem fizeti ki nektek zsebből ezeket a pénzeket amikor ügynökként felelősséget vállalt azért a teremért amit hirdetett? Nem erre van egy vállalat kockázati tőkéje elkülönítve?

Ne viccelj már, melyik affi fizet ki ilyet? 2+2 sem, a piros oldal sem, semelyik a földön. Ha egy oldal bedől, vagy nem fizeti ki a játékost, bannolják, stb, max annyit tehet egy hirdető, affi, hogy nyomást gyakorol rá. Többet nem tehet, ez nem egy mese, ahol a jó megkap mindent a rossz meg elnyeri méltó büntetését. Nem fizeti ki, bannolják, elkobozzák a pénzt, ez ellen nem tehetnek semmit. Ha ilyeneket kifizetnék saját zsebből, akkor rég becsődölt volna minden affi, hirdető oldal.

kisnyultosz
2018. márc. 18. 21:53

nyerő midstakes (20$-60$) mtt regularként azt kell mondanom hogy nagyon akadozik a kifizetés.
900$-on ültek multkor 10 napot, majd töröltem a kérelmet mert kellett volna fizetnem be ujra.
most megint képtelenek 7. napja ugyanakkora összeget küldeni...

sakkos000
2018. márc. 19. 1:17

Biztos volt most egy komoly cashout hullám ezekre a hírekre. Lehet ezért is akadozik a kifizetés.

EUBANK
2018. márc. 19. 15:05

nyerő midstakes (20$-60$) mtt regularké több azt kell mondanom hogy nagyon akadozik a kifizetés.
900$-on ültek multkor 10 napot, majd töröltem a kérelmet mert kellett volna fizetnem be ujra.
most megint képtelenek 7. napja ugyanakkora összeget küldeni...

akkor ott valami gáz lesz, melyik terem, ppi? 1 napnál hosszabb idő nekem soha nem volt a kiutalás. Kérdezz rá a supportnál.

kisnyultosz
2018. máj. 4. 13:00

mindenféle bejelentés nélkül megemelték az 5%os raket tournamenteken 10%ra
köszi

EUBANK
2018. máj. 4. 14:01

mindenféle bejelentés nélkül megemelték az 5%os raket tournamenteken 10%ra
köszi

Tanulnak a starstol?!

EUBANK
Válasz EUBANK kommentjére
2018. máj. 28. 12:39

News: megszűnt a fortune spin, mint játékforma, a benragadt cookie nagyrészét tournament dollárban kifizették.

laca8787
Válasz EUBANK kommentjére
2018. máj. 28. 18:00

Sziasztok

Olvastam ezt a régebbi hírt:https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-cikkek-hirek/36383-itt-a-kinai-black-friday.html

Szerintetek a termek foglalkoznak ezzel vagy ugyanúgy játszhatnak a kínaiak a hálózatban?

fejes1988
Válasz birs320 kommentjére
2018. jún. 4. 14:55

Hi

Tudomásom van ezekről, pontosan ezek miatt kezdeményeztem januárban a szerződésem felbontását (annak ellenére, hogy ez egy nagyon jó deal volt). Ezért nem játszom a teremben közel 2 hónapja és ezért nem láttok már twicthelni. Ha ez megtörtént, írok egy hosszabb posztot arról, hogy miket csinálnak. Addig is én sem javaslom, hogy bárki CG-ezzen a GG hálózaton.

Hogy all a szituacio? Ha aktualis mar a helyzet és időd engedi, varjuk többen ezt a posztot.

Élő ügyfélszolgálat