Nem egészen értem. Az Akadémia nem fizeti ki nektek zsebből ezeket a pénzeket amikor ügynökként felelősséget vállalt azért a teremért amit hirdetett? Nem erre van egy vállalat kockázati tőkéje elkülönítve?
Nem egészen értem. Az Akadémia nem fizeti ki nektek zsebből ezeket a pénzeket amikor ügynökként felelősséget vállalt azért a teremért amit hirdetett? Nem erre van egy vállalat kockázati tőkéje elkülönítve?
nyerő midstakes (20$-60$) mtt regularként azt kell mondanom hogy nagyon akadozik a kifizetés.
900$-on ültek multkor 10 napot, majd töröltem a kérelmet mert kellett volna fizetnem be ujra.
most megint képtelenek 7. napja ugyanakkora összeget küldeni...
Biztos volt most egy komoly cashout hullám ezekre a hírekre. Lehet ezért is akadozik a kifizetés.
nyerő midstakes (20$-60$) mtt regularké több azt kell mondanom hogy nagyon akadozik a kifizetés.
900$-on ültek multkor 10 napot, majd töröltem a kérelmet mert kellett volna fizetnem be ujra.
most megint képtelenek 7. napja ugyanakkora összeget küldeni...
mindenféle bejelentés nélkül megemelték az 5%os raket tournamenteken 10%ra
köszi
mindenféle bejelentés nélkül megemelték az 5%os raket tournamenteken 10%ra
köszi
News: megszűnt a fortune spin, mint játékforma, a benragadt cookie nagyrészét tournament dollárban kifizették.
Sziasztok
Olvastam ezt a régebbi hírt:https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-cikkek-hirek/36383-itt-a-kinai-black-friday.html
Szerintetek a termek foglalkoznak ezzel vagy ugyanúgy játszhatnak a kínaiak a hálózatban?
Hi
Tudomásom van ezekről, pontosan ezek miatt kezdeményeztem januárban a szerződésem felbontását (annak ellenére, hogy ez egy nagyon jó deal volt). Ezért nem játszom a teremben közel 2 hónapja és ezért nem láttok már twicthelni. Ha ez megtörtént, írok egy hosszabb posztot arról, hogy miket csinálnak. Addig is én sem javaslom, hogy bárki CG-ezzen a GG hálózaton.