Hogy all a szituacio? Ha aktualis mar a helyzet és időd engedi, varjuk többen ezt a posztot.
Sziasztok
Másnak is aki a hálózatban játszik a fish buffet reward a lehető legkisebb visszatérítést adja ami adható
mert nálam 10 nyitásból 9 tuti a legkisebb.
Nálam is!
Most újra visszamentem a terembe. A PPI-t mindig szerettem. Egyszerű, letisztult design, szeretem a husegprogramot is. Egyik legjobbnak tartom és voltak jó porgeteseim. Pár hónap kihagyás után utaltam be GG-re, a Yellow és a Daily Main Event torna struktúra tetszik. Tegnap jött is egy második hely. A személyes véleményem jó a hálózatról. Kiutalással sosem volt problémám, igaz, egy segedprogramot használok, az agyam.
A sportfogadás rész mobilrol használhatatlan. Ez negatív.
Balázs, még mindig érdekelne a beszámolód.
Meg az is, hogy az újonnan bevezetésre kerülő GG Poker oldalán bárki tapasztalt e hasonló negatív dolgokat.
Gyors kérdés :
A GGnetwork a hálózat és a Betkings az az egyik skin a hálózatban?
Köszönöm
A GGnetwork a hálózat és a Betkings az az egyik skin a hálózatban?
Köszönöm! A Concord Masters oldalán ők vannak megadva online sat lehetőségként. Ezért kérdeztem.
Elég tűrhető gépen tolom de ha itt megy 2-3 asztal meg máshol is akkor nagyon gyakran lagol és játszhatatIan az egész. Valakinek voIt hasonIó esetIeg sikerüIt megoIdani?
Szaisztok!
Natural8-ról érdeklődnék ill a regisztrálás folyamatáról mert kissé zavaros infokat látok a terem leírásánál!
Szóval a leírásban azt olvasom, hogy a "rakerace" promóciós kódot kell megadni. Ezzel szemben az útmutatóra kattintva azt írjátok hogy az "akademia" kódot adjuk meg regisztrációkor!
Ráadásul FB-m sincs és azt olvasom hogy azon keresztül érhetem el a supportjukat ha esetleg vmi problémám lenne (pl újra akarom aktiválni a 1st depo bonust ha nem sikerül 90 nap alatt kipörgetni. Ami tuti nem fog mert csak kiegészítő terem lenne)
Thx fwd!