Esetleg GG be/átköthető?
Breakout megszünésével kerültem GG-hez, azóta nem játszottam náluk és üres (68c) az egyenlegem.
Szia kacsa1st!
Arra kérnénk, hogy vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy ellenőrizni tudjuk, hogy az accountodat be tudjuk-e kötni alánk.
Nálatok is gond van a belépéssel vagy csak nálam?
Nálatok is gond van a belépéssel vagy csak nálam?
2 hete küldik minden nap emailbem. hogy ma szerver frissítés volt.
Hi
Tudomásom van ezekről, pontosan ezek miatt kezdeményeztem januárban a szerződésem felbontását (annak ellenére, hogy ez egy nagyon jó deal volt). Ezért nem játszom a teremben közel 2 hónapja és ezért nem láttok már twicthelni. Ha ez megtörtént, írok egy hosszabb posztot arról, hogy miket csinálnak. Addig is én sem javaslom, hogy bárki CG-ezzen a GG hálózaton.
Nagyon szívesen olvasnék róla én is
Tenyleg jo lenne egy kis update. MMAsherdogtol pl lenyultak 25kt nemreg, es meg nem oldodott meg
Erről már nem valószínû, hogy fogunk olvasni, lehet megmondták, hogy csak egy birs nyerhet a teremben
Sziasztok!
Egy másik affil oldalon azt olvastam ha a pénzed a fő számlán tartod és nem a pokeres részen akkor a hálózat nem fér hozzá, így ha bannolnak a pénzed megmarad (bár állítólag már nem trendy a bann). Ez mennyire legit?
Úgy rémlik mmasherdog is említette ezt a megoldást bár nem emlékszem h termet mondott volna ill. h ez mindegyik teremben így van-e vagy specifikusan van ilyen terem is