Póker Fórum Archívum > Online póker termek > GG Network - FELHÍVÁS!

kacsa1st
Válasz fejes1988 kommentjére
2019. máj. 13. 11:36

Esetleg GG be/átköthető?
Breakout megszünésével kerültem GG-hez, azóta nem játszottam náluk és üres (68c) az egyenlegem.

Admin
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. máj. 13. 12:17

Szia kacsa1st!

Arra kérnénk, hogy vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy ellenőrizni tudjuk, hogy az accountodat be tudjuk-e kötni alánk.

EUBANK
2019. júl. 1. 12:47

Nálatok is gond van a belépéssel vagy csak nálam?

csababacsi
Válasz EUBANK kommentjére
2019. júl. 1. 16:24

Nálatok is gond van a belépéssel vagy csak nálam?

2 hete küldik minden nap emailbem. hogy ma szerver frissítés volt.

EUBANK
2019. júl. 1. 16:44

2 hete küldik minden nap emailbem. hogy ma szerver frissítés volt.

Jaja, azt vágom de a natural8 megy már csak a GG-nél írja, hogy local probléma van, de azt írták nálunk van gond, nem sikerült a frissítés tökéletesen.

tomy123
Válasz birs320 kommentjére
2019. szept. 20. 18:27

Hi

Tudomásom van ezekről, pontosan ezek miatt kezdeményeztem januárban a szerződésem felbontását (annak ellenére, hogy ez egy nagyon jó deal volt). Ezért nem játszom a teremben közel 2 hónapja és ezért nem láttok már twicthelni. Ha ez megtörtént, írok egy hosszabb posztot arról, hogy miket csinálnak. Addig is én sem javaslom, hogy bárki CG-ezzen a GG hálózaton.

Nagyon szívesen olvasnék róla én is

EUBANK
2019. szept. 20. 20:15

Nagyon szívesen olvasnék róla én is

Erről már nem valószínû, hogy fogunk olvasni, lehet megmondták, hogy csak egy birs nyerhet a teremben

Ibiza
2019. szept. 20. 23:30

Tenyleg jo lenne egy kis update. MMAsherdogtol pl lenyultak 25kt nemreg, es meg nem oldodott meg

WINAMAXDONK
Válasz EUBANK kommentjére
2019. szept. 21. 1:00

Erről már nem valószínû, hogy fogunk olvasni, lehet megmondták, hogy csak egy birs nyerhet a teremben

Azért te is oktatsz te "mocsok"

kacsa1st
2019. okt. 1. 11:29

Sziasztok!

Egy másik affil oldalon azt olvastam ha a pénzed a fő számlán tartod és nem a pokeres részen akkor a hálózat nem fér hozzá, így ha bannolnak a pénzed megmarad (bár állítólag már nem trendy a bann). Ez mennyire legit?

Úgy rémlik mmasherdog is említette ezt a megoldást bár nem emlékszem h termet mondott volna ill. h ez mindegyik teremben így van-e vagy specifikusan van ilyen terem is

Élő ügyfélszolgálat