nem tudom nálatok hogy van, de nekem alapban dolláros a számlám és mindig át kell váltanom session elején eurora, ezzel nincs is semmi baj, de azt vettem észre pl, este befejeztem a játékot kiléptem, 420 eurót visszaválottam dollárra, most meg kezdenék játszani és csak 418,77 van a számlámon. jó nem annyira sok pénz,de majdnem mindig ezt tapasztalom,hogy napról napra 1-2-3 eurókkal kevesebbem van. Csak a dollár romlik ennyire vagy mi történik?
Egy háztartáson belül lehet nyitni két különböző számlát? Ip cím ugyanaz (routerrel van csak megosztva a net)
Nekem már van regem ide, de a párom is szeretne itt játszani :)
Legjobb tudomásunk szerint ez lehetséges, de egy asztalon azért ne játsszatok. Hozzáteszem, hogy én olyan esetről is hallottam, hogy egy testvérpár ugyanabban a boss teremben ugyanannál az asztalnál játszott egy ip címről és nem volt belőle semmi gond.
Akkor ez minden teremre igaz? Mert én eddig ezért tanácsoltam barátnőmnek, hogy másik teremben játsszon mint én vagy egy időben ugyanazon a teremben ne legyünk fent.(ugyanúgy router két gép)
Lehet akkor mondjuk ugyanazon a versenyen elindulnunk? (Pl. Ps-n két gép 1 ip cím?)
Köszi!
Mit lehet itt kezdeni az FPP pontokkal?
nem tudom nálatok hogy van, de nekem alapban dolláros a számlám és mindig át kell váltanom session elején eurora, ezzel nincs is semmi baj, de azt vettem észre pl, este befejeztem a játékot kiléptem, 420 eurót visszaválottam dollárra, most meg kezdenék játszani és csak 418,77 van a számlámon. jó nem annyira sok pénz,de majdnem mindig ezt tapasztalom,hogy napról napra 1-2-3 eurókkal kevesebbem van. Csak a dollár romlik ennyire vagy mi történik?
InterPoker FAQ mostantól az első hozzászólásban.
betudnátok szúrni egy screenshot képet az asztalokról játék közben?
mert ami a leírásnál van az gondolom a régi. És kíváncsi lennék az asztalokra.
előre is köszi!
betudnátok szúrni egy screenshot képet az asztalokról játék közben?
mert ami a leírásnál van az gondolom a régi. És kíváncsi lennék az asztalokra.
előre is köszi!
Mik a tapasztalatok a játékosállományról?
A HH Converteres link nem él egyébként a FAQ-ban
Lehet dolláros számlát nyitni? Vagy azt el kell viselni, hogy a Neteller mindig levesz konverziós díjat az utalásoknál?