16/10-en majd lazitani kell! Ez ugye 5max... De probald ki, aztan kiderul! Nl10-en szvsz barmilyen stilusban nyero lehet az ember :)
16/10-en majd lazitani kell! Ez ugye 5max... De probald ki, aztan kiderul! Nl10-en szvsz barmilyen stilusban nyero lehet az ember :)
Jól hangzik köszi.
A dupla idő a bónuszra igaz,vagy elírás?
Mert csak itt láttam...
Én úgy tudom 60 nap van az fd bónuszra.
Viszont nem tudom hány asztalon tolod, de nl10-en esélytelen kiszedni az egészet.
Köszönöm!
8 asztalon játszok. Eddig dollárba,és most gondoltam feljebb lépek eurora!
Úgy számoltam, hogy a FD bonusz + racke back + +EV ;) Két hónap alatt meg tudom csinálni a Rollt NL20 eurora! Az nem baj ha nem jön ki az egész 1000 euro, csak egy kicsit tolja meg a FD. is a szekeret.
Remélem sikerül.
A rake race-re nem hiszem,hogy oda érek kb 20K hand/hó amit mostanában hozok.
De ez már mindegy, nagyon köszönöm a segítségeket vagy ma,vagy holnap átteszem a rollt.
GL. Neked is!
sziasztok!
de rég jártam erre :)
regisztráltam az Interpokernél magam az itteni linkről, betettem pénzt és nem enged nevezni az esti versenyre... vajon miért?
megoldódott :D
8, Lehet Holdem Managert vagy Poker Trackert használni az InterPoker-nél?
Igen, lehet, 2010 januárjától a Holdem Manager már közvetlenül is támogatja a hálózat leosztásait. Amennyiben esetleg ezzel bármilyen hibát észlelnél, esetleg megpróbálhatod a 2010 előtt jól működő módszert.
Be kell szerezned egy konvertáló programot!
A program ingyenes, ezt erre a linkre kattintva töltheted le: HH Converter
Meg tudná mondani valaki, hol találom ezt a konvertert? Nincs link az eredeti szövegben.
Köszi!
Meg tudná mondani valaki, hol találom ezt a konvertert? Nincs link az eredeti szövegben.
Köszi!