boss állomány elég gyenge. lehet dolláros számlát nyitni
Interpokeren van NL2?
Interpokeren van NL2?
Az, kár. Köszi a gyors választ!
nem tudom nálatok hogy van, de nekem alapban dolláros a számlám és mindig át kell váltanom session elején eurora, ezzel nincs is semmi baj, de azt vettem észre pl, este befejeztem a játékot kiléptem, 420 eurót visszaválottam dollárra, most meg kezdenék játszani és csak 418,77 van a számlámon. jó nem annyira sok pénz,de majdnem mindig ezt tapasztalom,hogy napról napra 1-2-3 eurókkal kevesebbem van. Csak a dollár romlik ennyire vagy mi történik?
Nem találom a VISA-val való pénzfeltöltést,valaki kisegítene?
Elég sürgős lenne
Van valami megoldás arra, hogy ne kelljen mindig minden asztalt újra megmutatni a tablemanager-nek (HM)?
Nl 50sh-ra van friss adatbázisom, valakit érdekelne a csere aki mostanában ott játszik?
találtam egy elírást az interpoker teremismertetőjében:
# A rakeback-et az InterPoker minden hónap elsején automatikusan jóváírja a játékos póker számlájára.
# A rakeback igényléséhez írj egy levelet az info "kukac" pokerakademia "pont" com e-mail címre a PIN számod, és a POKERHEAVEN nick-ed feltüntetésével.
# A rakeback igényléséhez írj egy levelet az info "kukac" pokerakademia "pont" com e-mail címre a PIN számod, és a POKERHEAVEN nick-ed feltüntetésével.