A napokban regisztráltam és az azonosítás során kérik egy nyomtatvány kitöltését, amiben engedélyezem hogy hozzáférhető az állami szervek számára a számlám..ez most már mindenhol így van?
A napokban regisztráltam és az azonosítás során kérik egy nyomtatvány kitöltését, amiben engedélyezem hogy hozzáférhető az állami szervek számára a számlám..ez most már mindenhol így van?
Komoly?Ilyet még nem is hallottam sehol.
Hát nekem jelenleg az a bajom, hogy megpróbáltam moneybookersre kikérni a pénzem 2/3-át (kicsit többet mint amennyit depóztam), és személyi igazolvány másolatot kér, pedig ugyanoda kértem ki a pénzem ahonnan feltöltöttem. Ez másnál is így van?
Szasztok!
NL50+ tétek érdekelnek. Ahogy elnézem elég sok asztal fut, viszont a lobby szerint az asztalok többségén a player/flop 40% fölött van (a 6 maxokon is).
A kérdés csak annyi lenne, hogy tényleg ilyen sok a fish vagy a szoftver ír ki hülyességeket, esetleg vhogy máshogy számolnak/felfelé kerekítenek?
Hétközben, napközben (10-17 óra között) mire lehet számítani?
Előre is köszi a választ!
"Thank you for your payment request.
Please complete and sign this form.
I certify that the electronic media record of my transactions held by ECash Direct Ltd shall be used as the final determination to resolve any dispute I may have. I clearly understand it is my sole responsibility, if applicable, to report my financial information to my respective Government, Customs, or Tax jurisdiction. I acknowledge that I have read all the information contained in ECash Direct Ltd license and agree to follow by all the rules, terms, conditions, and agreements therein and as amended from time to time.
Full Name:
Address Line #1:
Address Line #2:
City:
State:
Zip/ Post code:
Country:
Telephone:
Type of card:
Card Number (last 4 digits) :
Expiration Date: (mm/yyyy)
Name as shown on Card:
Bank Name:
Please accept this as authorization for ECash Direct Ltd to draft the above listed credit card and continue such authorization until I notify ECash Direct Ltd and the bank listed in writing.
I authorize ECash Direct Ltd to charge my card as requested. I also authorize all purchases made by me at ECash Direct Ltd and I understand that the charges will appear on my credit card statement as ECash Direct Ltd. I further agree that this payment is final and irreversible.
Signature: _________________________
Date:
"
szegényes az angolom és lehet h ciki, de én már regeltem bossos teremebe ahol nem kellett ilyet kitölteni meg aláirva vissza scannelni, vagy ez teljesen normális?
másképp számol! szerintem amúgy már nem a régi a terem... bár kétségtelen rb-be kb. verhetetlen lett, és emellé megbízható, gyors, jó support
...........szegényes az angolom és lehet h ciki, de én már regeltem bossos teremebe ahol nem kellett ilyet kitölteni meg aláirva vissza scannelni, vagy ez teljesen normális?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy novemberben is lesz az új regisztrálóknak extra 10% rake chase?