A timebankot a mellékelt fotón látható helyen találod. Nem minden asztalnál van és csak akkor lesz látható ha te vagy soron.
HH-kat Win7ben alapból ide menti:
\Users\(Felhasználónév)\AppData\Local\InterPoker\history
köszönöm közben ezek meglettek. egyetlen problémám van csak, nincs hud mtt és sng asztalokon csak CG-ben jeleníti meg. a handeket importálja mert látom őket de hudot nem tudok előcsalni rajtuk.
Fold'em Managerben Hud options/player prefereces-nél kell rendet raknotok szerintem.
Balra fent a choose configurationnál lehet látni, hogy több hálózathoz külön profilok vannak előre elmentve.
A use for menüben lehet megnézni hogy az éppen kiválasztott profilt mikor és hol használja a HM. Nézzétek meg, hogy ki van-e pipálva a tourney is.
Illetve érdemes ellenőrizni, hogy nincs-e profil ütközés, pl.: ha van egy aminél minden terem (any site) van beállítva és egy másik ami csak a bossnak, akkor lehet, hogy rossz profilt fog használni a HM boss termek esetén.
Fold'em Managerben Hud options/player prefereces-nél kell rendet raknotok szerintem.
Balra fent a choose configurationnál lehet látni, hogy több hálózathoz külön profilok vannak előre elmentve.
A use for menüben lehet megnézni hogy az éppen kiválasztott profilt mikor és hol használja a HM. Nézzétek meg, hogy ki van-e pipálva a tourney is.
Illetve érdemes ellenőrizni, hogy nincs-e profil ütközés, pl.: ha van egy aminél minden terem (any site) van beállítva és egy másik ami csak a bossnak, akkor lehet, hogy rossz profilt fog használni a HM boss termek esetén.
rake back
nem kaptam okt. 1 én rake backet...
ez a hétvége miatti nincs utalás vagy mi?
ti kaptatok???
már írtam suppnak meglátjuk mi van....
rakeback
ma reggel megjött a rakeback
Sziasztok!
jelen állás szerint 90% hogy elhagyom a starst és ezt a termet néztem ki. nl10SH cg el kezdenék. A SH asztal hány fős? Mikor a legjobb a mezőny itt?
jelen állás szerint 90% hogy elhagyom a starst és ezt a termet néztem ki. nl10SH cg el kezdenék. A SH asztal hány fős? Mikor a legjobb a mezőny itt?
5max asztalok:a sima az dolláros és font ,a turbosok mind euros.
Valamint vannak 6max asztalok az mind euros.(turbós nincs)
kb 12h-tól-24h-ig van elég asztal.
Szasztok!
Pokerstarsról való elköltözést fontolgatom, és a Boss hálózat az egyik kiszemelt. Az Interpokert már ki is próbáltam (kamu reggel), mármint csak arra voltam kíváncsi, hogy milyen a szoftver és hogy mennyi a játékos (5max és 6max).
NL50+ tétek érdekelnek. Ahogy elnézem elég sok asztal fut, viszont a lobby szerint az asztalok többségén a player/flop 40% fölött van (a 6 maxokon is).
A kérdés csak annyi lenne, hogy tényleg ilyen sok a fish vagy a szoftver ír ki hülyességeket, esetleg vhogy máshogy számolnak/felfelé kerekítenek?
Hétközben, napközben (10-17 óra között) mire lehet számítani?
Előre is köszi a választ!