Elsőre én is paráztam főleg hogy fulltilten benn ragadt pénzem és itt van kb roll 30%om így hatványozottan beparáztam :D
de írtam és egyből jött a válasz hogy servert frissítenek szóval türelem!
üdv
türelem
légy türelmes blabla :)
rakerace azt irja hogy ki van fizetve a múlthavi pénz,de én nem kaptam meg,más megkapta már?
Nekem kifizették hónap elején.
Nekem kifizették hónap elején.
Ja igen hülyeséget beszéltem az rb jött másodikán és a race miatt én is írtam nekik ,de nekem hónap közepe felé azt is kifizették.
Hol találok ilyen transfer historyt? Mert nekem gyanús, hogy nem jött meg. Központi e-mailt kapunk róla, amikor sikerült a transfer? Az rb-ről jött hivatalos e-mail, a raceről nem.
hol találom az asztaloknál a time bankot? miért nem találok $ alapú asztalokat csak €-sat? azt írták van az is. át kellett konvertálnom €-ra a pénzem, gondolom chas outnál mehet megint vissza h ne fizessek +költségeket a levételkor. hol lehet beállítani a HH-kat mert nem találom és a HM sem látja, találja meg. lehet a tétcsúszkát állítani billentyűzettel is vagy 50 milliót kell klikkelni meg félregépelni a tétet?
előre is köszi!
hol találom az asztaloknál a time bankot? miért nem találok $ alapú asztalokat csak €-sat? azt írták van az is. át kellett konvertálnom €-ra a pénzem, gondolom chas outnál mehet megint vissza h ne fizessek +költségeket a levételkor. hol lehet beállítani a HH-kat mert nem találom és a HM sem látja, találja meg. lehet a tétcsúszkát állítani billentyűzettel is vagy 50 milliót kell klikkelni meg félregépelni a tétet?
előre is köszi!
A timebankot a mellékelt fotón látható helyen találod. Nem minden asztalnál van és csak akkor lesz látható ha te vagy soron.
HH-kat Win7ben alapból ide menti:
\Users\(Felhasználónév)\AppData\Local\InterPoker\history