hosocske
Válasz Maguska111 kommentjére
2011. szept. 11. 14:30

Elsőre én is paráztam főleg hogy fulltilten benn ragadt pénzem és itt van kb roll 30%om így hatványozottan beparáztam :D

de írtam és egyből jött a válasz hogy servert frissítenek szóval türelem!

üdv

Várható volt, hogy vmi ilyen de azért irhattak volna egy levelet...
Mondták neked kb mikorra lesznek készen?

Maguska111
Válasz hosocske kommentjére
2011. szept. 11. 14:54

türelem

légy türelmes blabla :)

branermajszter
Válasz Maguska111 kommentjére
2011. szept. 13. 2:14

rakerace azt irja hogy ki van fizetve a múlthavi pénz,de én nem kaptam meg,más megkapta már?

lourker
Válasz branermajszter kommentjére
2011. szept. 13. 2:19

Nekem kifizették hónap elején.

branermajszter
Válasz lourker kommentjére
2011. szept. 13. 2:32

Nekem kifizették hónap elején.

Rakebacket megkaptam én is másodikán,de én a rakerace pénzt hiányolom,pedig azt irja megvolt a room transfer

Ui: vagy forditva.AZ a lényeg hogy csak az egyik jött meg

lourker
Válasz branermajszter kommentjére
2011. szept. 13. 2:36

Ja igen hülyeséget beszéltem az rb jött másodikán és a race miatt én is írtam nekik ,de nekem hónap közepe felé azt is kifizették.

NitroHUN
Válasz lourker kommentjére
2011. szept. 13. 10:40

Hol találok ilyen transfer historyt? Mert nekem gyanús, hogy nem jött meg. Központi e-mailt kapunk róla, amikor sikerült a transfer? Az rb-ről jött hivatalos e-mail, a raceről nem.

Johnny Diablo
Válasz NitroHUN kommentjére
2011. szept. 22. 16:16

hol találom az asztaloknál a time bankot? miért nem találok $ alapú asztalokat csak €-sat? azt írták van az is. át kellett konvertálnom €-ra a pénzem, gondolom chas outnál mehet megint vissza h ne fizessek +költségeket a levételkor. hol lehet beállítani a HH-kat mert nem találom és a HM sem látja, találja meg. lehet a tétcsúszkát állítani billentyűzettel is vagy 50 milliót kell klikkelni meg félregépelni a tétet?
előre is köszi!

Johnny Diablo
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. szept. 25. 22:13

hol találom az asztaloknál a time bankot? miért nem találok $ alapú asztalokat csak €-sat? azt írták van az is. át kellett konvertálnom €-ra a pénzem, gondolom chas outnál mehet megint vissza h ne fizessek +költségeket a levételkor. hol lehet beállítani a HH-kat mert nem találom és a HM sem látja, találja meg. lehet a tétcsúszkát állítani billentyűzettel is vagy 50 milliót kell klikkelni meg félregépelni a tétet?
előre is köszi!

itt nem játszik senki?

AArmageddon
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. szept. 26. 23:44

A timebankot a mellékelt fotón látható helyen találod. Nem minden asztalnál van és csak akkor lesz látható ha te vagy soron.

HH-kat Win7ben alapból ide menti:
\Users\(Felhasználónév)\AppData\Local\InterPoker\history

Élő ügyfélszolgálat