Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Steal_
Válasz Badzso kommentjére
2010. júl. 1. 17:24

A szoftver nem annyira rossz min régen, már elég ritkák a bugok stb., ongamehez viszonyítva biztos jobb(igaz nem játszottam ongamen, de hallottam róla...).
A játékosállomány 50-en kb átlagos(starsnal pl gyengébek a játékosok szvsz), eddig könnyen verhető volt, de most ugye leléptek a franciák, illetve megy a vb, ezért rosszabbak az asztalok, de a mezőny azért verhető, de lehet én is lépek, ha nem lesz jobb a helyzet pár hét múlva.

Zolido
Válasz Steal_ kommentjére
2010. júl. 15. 1:22

Sziasztok. Nekem is lenne pár kérdésem az oldallal kapcsolatban.
1.Gyengébb a játékos állomány SNG-ben mint a PokerStarson?
2.Van DON SNG?
3.Mekkora a legkisebb nevezés SNG-be?
4.Jól láttam hogy Visarol lehet be és kifizetést is indítani? Csak mert elég sok teremben Visara nem lehet kiutalni a pénzt.
5.Olvastam hogy ahhoz hogy rakeback-et kapj, minimum €100 rake-et kell termelj egy adott hónapban ez azt jelenti hogy havonta nullázódik? pl. ha csak 2 hónap alatt termelek 100 euró raket akkor abszolút nincs rakeback?

Előre is köszi

dr.drogba
Válasz Zolido kommentjére
2010. júl. 15. 7:53

Sziasztok. Nekem is lenne pár kérdésem az oldallal kapcsolatban.
1.Gyengébb a játékos állomány SNG-ben mint a PokerStarson?
2.Van DON SNG?
3.Mekkora a legkisebb nevezés SNG-be?
4.Jól láttam hogy Visarol lehet be és kifizetést is indítani? Csak mert elég sok teremben Visara nem lehet kiutalni a pénzt.
5.Olvastam hogy ahhoz hogy rakeback-et kapj, minimum €100 rake-et kell termelj egy adott hónapban ez azt jelenti hogy havonta nullázódik? pl. ha csak 2 hónap alatt termelek 100 euró raket akkor abszolút nincs rakeback?

Előre is köszi

1.Nem játszottam a PS-en.
2.Van
3.1Eur
4.Igen,3munkanap alatt megjön rá.
5.Havonta kell 100at termelni,majd nullázodik.

Zolido
Válasz dr.drogba kommentjére
2010. júl. 28. 20:30

Most szeretnék befizetni a terembe és az lenne még a kérdésem hogy az első befizetési bónuszhoz kell valami bónusz kódot használni?:) És még annyi hogy azt látom majd valahol hogy mennyi raket fizettem be?

uzee101
2010. júl. 29. 10:11

Most szeretnék befizetni a terembe és az lenne még a kérdésem hogy az első befizetési bónuszhoz kell valami bónusz kódot használni?:)

Nem! Elég ha a pokerakademia.com-on keresztül töltöd le a szoftvert.

És még annyi hogy azt látom majd valahol hogy mennyi raket fizettem be?

A www.rakerace.com -on figyelemmel követheted. Küldj a srácoknak egy mailt a nickeddel.

Redline
Válasz uzee101 kommentjére
2010. júl. 29. 15:44

a Frequent player pontokat be tudom váltani valamire? vagy egyáltalán mire jók? (nem jöttem még rá:S)

Zolido
Válasz Redline kommentjére
2010. júl. 30. 16:35

A rakerace.com-ra be vagyok reggelve és amikor belépek a my accountomnál mutatja is hogy ez a terem is reggelve van de sehol nem találom hogy hol mutatja mennyi raket termeltem. Hol tudom az oldalon pontosan megnézni?

Steal_
2010. júl. 30. 16:50

A rakerace.com-ra be vagyok reggelve és amikor belépek a my accountomnál mutatja is hogy ez a terem is reggelve van de sehol nem találom hogy hol mutatja mennyi raket termeltem. Hol tudom az oldalon pontosan megnézni?

A szerzett fpp pontokból ki tudod számolni. 400pont=100 euro rake.

Zolido
Válasz Steal_ kommentjére
2010. júl. 31. 23:50

Értem hogy fpp-ből is ki tudom számolni de ettől függetlenül érdekelne hogy hol tudom pontosan megnézni:)

Steal_
2010. aug. 1. 0:44

Értem hogy fpp-ből is ki tudom számolni de ettől függetlenül érdekelne hogy hol tudom pontosan megnézni:)

Hát ffp pontokból gyakorlatilag centre ki tudod számolni, emelett mindig az aktuálisat mutatja (ha épp nem játszol), de te tudod...

Élő ügyfélszolgálat