Admin
Válasz arcsen kommentjére
2010. márc. 9. 15:08

A Boss hálózat szerverei szerdán reggel 6-tól délután 14 óráig karbantartás miatt leállnak.

csabadeak
Válasz Admin kommentjére
2010. márc. 28. 12:19

Itt a többi boss oldallal ellentétben 6max asztalok vannak? Vagy 5 max? Mert aki ide feltett képet 5max van amik meg az oldal bemutatón azon 6-max. Fontos lenne mert akkor heavenről átköltözök ide.
Köszi!

castor11
Válasz csabadeak kommentjére
2010. márc. 28. 12:50

Itt a többi boss oldallal ellentétben 6max asztalok vannak? Vagy 5 max? Mert aki ide feltett képet 5max van amik meg az oldal bemutatón azon 6-max. Fontos lenne mert akkor heavenről átköltözök ide.
Köszi!

5max asztalok vannak. A bemutatóban lévő kép még az előző hálóztaból való. Szóval ha csak emiatt költöznél, akkor ne.
Magasabb limiteken lehet találni 6max asztalokat, de csak ugyanazokat, amelyeket a Heavenön is.

tozo
2010. márc. 28. 12:51

Itt is 5max asztalok vannak.

csabadeak
Válasz castor11 kommentjére
2010. márc. 28. 13:06

5max asztalok vannak. A bemutatóban lévő kép még az előző hálóztaból való. Szóval ha csak emiatt költöznél, akkor ne.
Magasabb limiteken lehet találni 6max asztalokat, de csak ugyanazokat, amelyeket a Heavenön is.

Akkor nincs különbség köztük?

morZsolt
2010. márc. 28. 13:49

Nincs.
Nl100-tól vannak 6max asztalok is

raining
Válasz morZsolt kommentjére
2010. máj. 14. 8:42

Valaki megmondaná nekem , hogy bármikor belépek akkor ugye $-ról Euróra kell váltanom is kiírja mennyit akarok , nah most ezt éppen az adott árfolyamon váltja , vagy hogy van ez az egész? Ha pl csak 10-20 Eurora van szükségem akkor jobban járok ha csak annyit váltok és akkor töltök újra ha elfogyott? Nem értem a koncepciót valaki kérem mondja el :)

cake
Válasz raining kommentjére
2010. máj. 14. 10:09

Valaki megmondaná nekem , hogy bármikor belépek akkor ugye $-ról Euróra kell váltanom is kiírja mennyit akarok , nah most ezt éppen az adott árfolyamon váltja , vagy hogy van ez az egész? Ha pl csak 10-20 Eurora van szükségem akkor jobban járok ha csak annyit váltok és akkor töltök újra ha elfogyott? Nem értem a koncepciót valaki kérem mondja el :)

végig USD-ben tárolják a pénzedet (E-Cash), tökmindegy mennyit váltasz 1-1 alkalommal (session-ben), azt viszont nem tudom milyen gyakran frissít a rendszerük az árfolyamokat

raining
Válasz cake kommentjére
2010. máj. 14. 10:09

hmm értem vagy mégsem :) köszi.

cake
Válasz raining kommentjére
2010. máj. 14. 10:12

hmm értem vagy mégsem :) köszi.

ha sokáig be vagy loginolva, akkor lenne érdekes a mondat vége... :)

Élő ügyfélszolgálat