Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Vurczinger
Válasz buktar kommentjére
2010. máj. 31. 16:46

Sziasztok
Most töltöttem fel pénzt a terembe, Ecash directen keresztül. Az ott lévő pénzt hogyan tudom a terem számlájára tölteni? a poker accounts detail-nél mindenhol 0 van. Elvileg itt már látnom kellene ahhoz hogy át tudjam transferálni a pénzt.

marthyr
Válasz Vurczinger kommentjére
2010. máj. 31. 22:52

Sziasztok
Most töltöttem fel pénzt a terembe, Ecash directen keresztül. Az ott lévő pénzt hogyan tudom a terem számlájára tölteni? a poker accounts detail-nél mindenhol 0 van. Elvileg itt már látnom kellene ahhoz hogy át tudjam transferálni a pénzt.

A Cashier gombnál tudod váltogatni oda-vissza.

marthyr
Válasz marthyr kommentjére
2010. jún. 7. 2:37

Kinek lesz meg a csnturion platinum level7? utolsó napon valaki betudna esetleg segíteni nl50+-on?

marthyr
2010. jún. 18. 4:20

Kár, hogy nem jött válasz, de azért sikerült megcsinálnom, csak sokan maradtak bent. 21-en így 47x€ esett le.

Steal_
2010. jún. 18. 16:14

Mikor regisztráltam, akkor valahogyan dolláros számlát hoztam létre. Most Interpokeren csak $-os lehet a számla, vagy mint a többi Bossos teremnél itt is lehet euro alapú a számla? Ha igen hogy lehet változtatni, írjak nekik, vagy lehet valahol a szoftverben is csak én nem találom?

Nem szívesen fizetnék átváltási díjat a netellernek....

dr.drogba
Válasz Steal_ kommentjére
2010. jún. 18. 17:13

Minden bossos terem eur alapú.
A nettelert kéne megváltoztatnod.

hetya
Válasz dr.drogba kommentjére
2010. jún. 18. 17:39

anno mikor interen jartam, a foszamla usd vagy gbp lehetett csak, majd foszamlarol toltad be a poker kliensbe, ami euros volt es ott tortent egy belso valtas

Steal_
Válasz hetya kommentjére
2010. jún. 18. 21:14

anno mikor interen jartam, a foszamla usd vagy gbp lehetett csak, majd foszamlarol toltad be a poker kliensbe, ami euros volt es ott tortent egy belso valtas

Igen ez van nálam is. Na mindegy azért írok egy mailt nekik, nincs mit vesztenem.

Redline
Válasz Steal_ kommentjére
2010. jún. 30. 17:17

Érdeklődnék, hogy mennyi asztal van itt esténként ahol legalább 40%-os a vpip/flop NL50-en. Esetleg ha valaki játszott/játszik ongamen, mekkora a különbség a mezőny között?

Badzso
Válasz Redline kommentjére
2010. jún. 30. 17:48

Érdeklődnék, hogy mennyi asztal van itt esténként ahol legalább 40%-os a vpip/flop NL50-en. Esetleg ha valaki játszott/játszik ongamen, mekkora a különbség a mezőny között?

Én is ezen gondolkozom a bwin után,régi emlékeim szerint ez a szoftver is elég kaka....

Élő ügyfélszolgálat