Másnak sem megy?
Coral is meghalt, persze hogy a legrosszabbkor
Be tudtatok már lépni?? Itt még sehol semmi(770), persze megy egy rakás MTT... GG!
A retkes szar mikor halna meg,ha nem akkor,mikor aa-val pusholtam,és jönne a call:ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
kurvára tiltre rakott
Elvileg helyreállt a rend
Sziasztok!
Legyetek kedvesek megmondani, hogyan lehet a Poker770-en a HM2-t beállítani úgy, hogy az MTT során, mikor másik asztalhoz ültetnek, a HUD frissüljön.
Win 7-em van, a speedpoker és a sng frisssül, de versenyeken az előbb mondott esetben nem.
Mi a megoldás?
Sziasztok!
Legyetek kedvesek megmondani, hogyan lehet a Poker770-en a HM2-t beállítani úgy, hogy az MTT során, mikor másik asztalhoz ültetnek, a HUD frissüljön.
Win 7-em van, a speedpoker és a sng frisssül, de versenyeken az előbb mondott esetben nem.
Mi a megoldás?
Van szerintetek valami értelme a max 50bb-s asztaloknak?
Engem eddig csak marhára idegesít, hogy néha beülök véletlenül, de nagyon sok ilyen asztal van és kíváncsi lettem, játszik e valaki ilyenen, vagy van e valami értelme.
Van szerintetek valami értelme a max 50bb-s asztaloknak?
Engem eddig csak marhára idegesít, hogy néha beülök véletlenül, de nagyon sok ilyen asztal van és kíváncsi lettem, játszik e valaki ilyenen, vagy van e valami értelme.
FYI mybet crashed