Sword84
Válasz d-_-b kommentjére
2014. jan. 22. 0:08

Másnak sem megy?

scigabacsi
Válasz Demiro kommentjére
2014. jan. 22. 0:15

Coral is meghalt, persze hogy a legrosszabbkor

NorBaggio
2014. jan. 22. 0:25

Be tudtatok már lépni?? Itt még sehol semmi(770), persze megy egy rakás MTT... GG!

Slynzor
Válasz trboo kommentjére
2014. jan. 22. 0:44

A retkes szar mikor halna meg,ha nem akkor,mikor aa-val pusholtam,és jönne a call:ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

kurvára tiltre rakott

Ha már pusholtál, akkor inkább légy hálás :)

scigabacsi
2014. jan. 22. 0:53

Elvileg helyreállt a rend

Kartauzi
Válasz scigabacsi kommentjére
2014. jan. 22. 14:27

Sziasztok!

Legyetek kedvesek megmondani, hogyan lehet a Poker770-en a HM2-t beállítani úgy, hogy az MTT során, mikor másik asztalhoz ültetnek, a HUD frissüljön.
Win 7-em van, a speedpoker és a sng frisssül, de versenyeken az előbb mondott esetben nem.
Mi a megoldás?

joco11111
Válasz Kartauzi kommentjére
2014. jan. 22. 14:47

Sziasztok!

Legyetek kedvesek megmondani, hogyan lehet a Poker770-en a HM2-t beállítani úgy, hogy az MTT során, mikor másik asztalhoz ültetnek, a HUD frissüljön.
Win 7-em van, a speedpoker és a sng frisssül, de versenyeken az előbb mondott esetben nem.
Mi a megoldás?

Én csak egy megoldást tudok. Table finderrel saját magad keresed meg.

BelaKecske
2014. jan. 23. 16:29

Van szerintetek valami értelme a max 50bb-s asztaloknak?
Engem eddig csak marhára idegesít, hogy néha beülök véletlenül, de nagyon sok ilyen asztal van és kíváncsi lettem, játszik e valaki ilyenen, vagy van e valami értelme.

svajcifiu
Válasz BelaKecske kommentjére
2014. jan. 23. 17:41

Van szerintetek valami értelme a max 50bb-s asztaloknak?
Engem eddig csak marhára idegesít, hogy néha beülök véletlenül, de nagyon sok ilyen asztal van és kíváncsi lettem, játszik e valaki ilyenen, vagy van e valami értelme.

ha a rake termelésre mész mindenképp , mert sokkal csapkodósabb játék megy, gyorsabban bekerül a stack

Meanmachine
2014. jan. 23. 18:42

FYI mybet crashed

Élő ügyfélszolgálat