Megint alkotott az iPoker ezzel az átállással.Nem tudom a többi iPoker teremben hogy van de pl betfairnél a VIP rendszer teljesen $-ra épül,1$ rake-ért kapok 20pontot 1euroért 25öt,a bonuszok,és az akadémiás rakerace is $ alapú,de mivel nem az aktuális euro-dollár váltás szerint osszák a pontokat hanem fix 1,25-el így kb 9%-al kevesebb a RB.Arról nem is beszélve,hogy több játéktípusban is emelkedett kicsit a rake.
Megint alkotott az iPoker ezzel az átállással.Nem tudom a többi iPoker teremben hogy van de pl betfairnél a VIP rendszer teljesen $-ra épül,1$ rake-ért kapok 20pontot 1euroért 25öt,a bonuszok,és az akadémiás rakerace is $ alapú,de mivel nem az aktuális euro-dollár váltás szerint osszák a pontokat hanem fix 1,25-el így kb 9%-al kevesebb a RB.Arról nem is beszélve,hogy több játéktípusban is emelkedett kicsit a rake.
Sziasztok!
Mit javasoltok, melyik iPoker2 termet válasszam, ha SH CG-t játszom NL20-as téten és havi 20K leosztást tolok le (3-400$ rake)? Fontos lenne egy jó FD, valamint egy kellemes visszatérítés az Akadémiás race mellett. Az Everesten játszottam eddig, de mivel lejártak a bónuszok, meg sokan lettünk a RR-re is, így már nem érzem annyira csábítónak.
Betfair?
Coral?
Winner?
Tud valaki megoldást arra, hogy egy gépen két vagy több ipoker termet el tudjak indítani?
Tutommal 2 ipoki kliens egy gépen lehetetlen! Én 2 pcvel oldottam meg 2 netről :)
Tutommal 2 ipoki kliens egy gépen lehetetlen! Én 2 pcvel oldottam meg 2 netről :)
keresgettem kicsit. Talaltam egy virtualbox progit, amivel tudok tobb oprendszert telepiteni a progin belul. Ha mindre telepitek ipokis termeket, akkor sztem megoldhato lenne, hogy egyszerre tobbet is elinditok :) (remelem)
Már csak azt a kibsztt sidegame-t kellene kivetetni a hálóból, hogy a fene vinné el :P
keresgettem kicsit. Talaltam egy virtualbox progit, amivel tudok tobb oprendszert telepiteni a progin belul. Ha mindre telepitek ipokis termeket, akkor sztem megoldhato lenne, hogy egyszerre tobbet is elinditok :) (remelem)
Mondjuk erre nem kéne büszkének lenni, hogy ilyeneket csinálsz, még ha nem is arra használod amire ilyenkor mindenki gondol, akkor is egyértelműen vétesz a T&C ellen, és még csak nem is valami kis vétség, hanem egyértelmű csalás. Számla bezárás, pénz befagyasztás!