HajduJan
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. júl. 12. 11:45

Hello!

Mondja már meg nekem valaki, hogy tudom letölteni az ipokeres kllienst? Egyik oldalon sem megy. Állandóan vírust jelez. Kikapcsolom a vírusírtót, tűzfalat, de akkor sem engedi, akkor elindul a letöltés, de a végén hibát jelez. lol.

köszi.

Stavross82
Válasz HajduJan kommentjére
2009. júl. 12. 12:03

Hello!

Mondja már meg nekem valaki, hogy tudom letölteni az ipokeres kllienst? Egyik oldalon sem megy. Állandóan vírust jelez. Kikapcsolom a vírusírtót, tűzfalat, de akkor sem engedi, akkor elindul a letöltés, de a végén hibát jelez. lol.

köszi.

Pedig én is így csináltam! Sehogy se akart lejönni, mert vírusosnak látta a PANDA. Úgyhogy Panda lelő -> telepítő letölt -> telepítt -> PANDA vissza.
Nekem így sikerült

attiati
Válasz Stavross82 kommentjére
2009. júl. 12. 13:43

nem kilépni kell a vírusírtókból, hanem inaktiválni

vagy kivételekbe rakni a telepítőt

zsjozsef
Válasz attiati kommentjére
2009. júl. 29. 11:31

Hello!

Hány accom lehet a network-ben?

Köszi.

fejes1988
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. júl. 29. 11:33

Hello!

Hány accom lehet a network-ben?

Köszi.

Bármennyi.

herrbert74
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. júl. 30. 12:16

A 2+2-n a Paddy fórumán olvastam, hogy nemsokára lesz egy szoftver-frissítés, most tesztelik. Részleteket nem hajlandóak elárulni, de az egyik iPoker skinen fent van egy lista az új funkciókról. De nem találom. Nem futott bele valaki véletlenül?
Kicsit félek attól, hogy az iPoker is belefut egy olyan fiaskóba, mint az OnGame, mindenre képesnek tartom a srácokat.

titcar
Válasz herrbert74 kommentjére
2009. aug. 1. 1:18

hol adnak itt most értelmes bónuszt hosszú távon?

dr.drogba
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 3. 21:39

Hi.Most kaptam 1mailt,hogy a celebpoker(Boss),ide költözik.Lenne pár kérdésem az itt játszoktól.
Méretezhetök az asztalok?Mennyi asztal férki átfedés nélkül 19colos monitorra átfedés nélkül?bosson 9db
12asztalon tolom ezért kérdezem.Elöre is köszi.

Zseti
Válasz dr.drogba kommentjére
2009. aug. 3. 21:46

Hi.Most kaptam 1mailt,hogy a celebpoker(Boss),ide költözik.Lenne pár kérdésem az itt játszoktól.
Méretezhetök az asztalok?Mennyi asztal férki átfedés nélkül 19colos monitorra átfedés nélkül?bosson 9db
12asztalon tolom ezért kérdezem.Elöre is köszi.

2 méret van: alap és miniview. Szerintem a felbontástól függ, hogy mennyi fér ki az asztalodra, nekem 1280*1024-ben miniview-vel 9 fért ki kis fedéssel.
A visa kifizetés szerintem teremfüggő (lehet,hogy tévedek), ahol én voltam (Titan, Mansion) biztos van.

dr.drogba
Válasz Zseti kommentjére
2009. aug. 3. 21:50

Ok.Köszi,akkor azzal nem lenne gond.Visára van kifizetés?

Élő ügyfélszolgálat