Hello!
Mondja már meg nekem valaki, hogy tudom letölteni az ipokeres kllienst? Egyik oldalon sem megy. Állandóan vírust jelez. Kikapcsolom a vírusírtót, tűzfalat, de akkor sem engedi, akkor elindul a letöltés, de a végén hibát jelez. lol.
köszi.
Hello!
Mondja már meg nekem valaki, hogy tudom letölteni az ipokeres kllienst? Egyik oldalon sem megy. Állandóan vírust jelez. Kikapcsolom a vírusírtót, tűzfalat, de akkor sem engedi, akkor elindul a letöltés, de a végén hibát jelez. lol.
köszi.
nem kilépni kell a vírusírtókból, hanem inaktiválni
vagy kivételekbe rakni a telepítőt
Hello!
Hány accom lehet a network-ben?
Köszi.
Hello!
Hány accom lehet a network-ben?
Köszi.
A 2+2-n a Paddy fórumán olvastam, hogy nemsokára lesz egy szoftver-frissítés, most tesztelik. Részleteket nem hajlandóak elárulni, de az egyik iPoker skinen fent van egy lista az új funkciókról. De nem találom. Nem futott bele valaki véletlenül?
Kicsit félek attól, hogy az iPoker is belefut egy olyan fiaskóba, mint az OnGame, mindenre képesnek tartom a srácokat.
hol adnak itt most értelmes bónuszt hosszú távon?
Hi.Most kaptam 1mailt,hogy a celebpoker(Boss),ide költözik.Lenne pár kérdésem az itt játszoktól.
Méretezhetök az asztalok?Mennyi asztal férki átfedés nélkül 19colos monitorra átfedés nélkül?bosson 9db
12asztalon tolom ezért kérdezem.Elöre is köszi.
Hi.Most kaptam 1mailt,hogy a celebpoker(Boss),ide költözik.Lenne pár kérdésem az itt játszoktól.
Méretezhetök az asztalok?Mennyi asztal férki átfedés nélkül 19colos monitorra átfedés nélkül?bosson 9db
12asztalon tolom ezért kérdezem.Elöre is köszi.
Ok.Köszi,akkor azzal nem lenne gond.Visára van kifizetés?