Sambenez
Válasz dr.drogba kommentjére
2009. aug. 3. 21:53

Hi.Most kaptam 1mailt,hogy a celebpoker(Boss),ide költözik.Lenne pár kérdésem az itt játszoktól.
Méretezhetök az asztalok?Mennyi asztal férki átfedés nélkül 19colos monitorra átfedés nélkül?bosson 9db
12asztalon tolom ezért kérdezem.Elöre is köszi.

1. Nem. miniview van
2. 1600x1200-ban 4 asztal, de az egymás fölöttiek nem teljesen férnek el.

Satukan
2009. aug. 3. 22:05

Hi.Most kaptam 1mailt,hogy a celebpoker(Boss),ide költözik.Lenne pár kérdésem az itt játszoktól.
Méretezhetök az asztalok?Mennyi asztal férki átfedés nélkül 19colos monitorra átfedés nélkül?bosson 9db
12asztalon tolom ezért kérdezem.Elöre is köszi.

A nagy asztalok 800*600-nál pár pixellel nagyobbak(!!!??!!!), szóval 1600*1200-ban elfér négy nagyon minimális átfedéssel.

A miniview nálam 518*350 méretűre van beállítva, ebből 3*3 kifér átfedés nélkül egy 1600*1200-as és egy 1680*1050-es felbontáson egyaránt. De a méretekből tudsz osztani-szorozni..

Overcome85
Válasz Satukan kommentjére
2009. aug. 3. 22:34

A nagy asztalok 800*600-nál pár pixellel nagyobbak(!!!??!!!), szóval 1600*1200-ban elfér négy nagyon minimális átfedéssel.

A miniview nálam 518*350 méretűre van beállítva, ebből 3*3 kifér átfedés nélkül egy 1600*1200-as és egy 1680*1050-es felbontáson egyaránt. De a méretekből tudsz osztani-szorozni..

A mini view változtatható és scriptek is vannak amik sokat segítenek.
A minimax mod erre a legjobb megoldás.Átméretezheted az asztalokat és benne vannak a kártya modok és asztal modok is.
Nagyon szuper.
Script:jobb gomb-fold, középső gomb reload és még sok minden más!

$42 az ára de szerintem nagyon megéri!

MiniMaxMod - Resize your iPoker minitables and much more.

dr.drogba
Válasz Sambenez kommentjére
2009. aug. 4. 8:06

Visára megy itt a ki-be fizetés?

Satukan
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. aug. 4. 13:16

A mini view változtatható és scriptek is vannak amik sokat segítenek.
A minimax mod erre a legjobb megoldás.Átméretezheted az asztalokat és benne vannak a kártya modok és asztal modok is.
Nagyon szuper.
Script:jobb gomb-fold, középső gomb reload és még sok minden más!

$42 az ára de szerintem nagyon megéri!

MiniMaxMod - Resize your iPoker minitables and much more.

Ez idáig kimaradt.. Nagyon jól hangzik, kösz az infót!

zend
2009. aug. 4. 13:44

Visára megy itt a ki-be fizetés?

Igen.

Stavross82
Válasz zend kommentjére
2009. aug. 6. 10:18

Nickname

Sziasztok!

Ha regelek egyik ipoker teremből a másikba, akkor megadhatom ugyanazt a user és nick nevet? (gondolom nem)

Vagy másképp megfogalmazva a kérédst: tudom majd a pokertrackerrel valahogy egyben nézni az ipokeres statjaimat, vagy csak külön nicknevenként?

Köszi

Zseti
Válasz Stavross82 kommentjére
2009. aug. 6. 11:01

Sziasztok!

Ha regelek egyik ipoker teremből a másikba, akkor megadhatom ugyanazt a user és nick nevet? (gondolom nem)

Vagy másképp megfogalmazva a kérédst: tudom majd a pokertrackerrel valahogy egyben nézni az ipokeres statjaimat, vagy csak külön nicknevenként?

Köszi

Helló,

nem lehet ugyanaz a nick neved, viszont Pt-ben, general résznél, jobb felül van egy alias ablak, ott tudod ezt beállítani.

Lordius
Válasz Zseti kommentjére
2009. aug. 8. 11:29

Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy hogyan lehet itt beállítani, hogy mindig ugyanazon a helyen üljek a sit'n go-knál? Amúgy Sun pokeren játszok, de ahogy néztem az összes Ipokeres teremben hasonló a szisztéma. Mindenesetre az optionsba nem találtam. Választ előre is köszi!

Lev729
Válasz Lordius kommentjére
2009. aug. 8. 11:38

Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy hogyan lehet itt beállítani, hogy mindig ugyanazon a helyen üljek a sit'n go-knál? Amúgy Sun pokeren játszok, de ahogy néztem az összes Ipokeres teremben hasonló a szisztéma. Mindenesetre az optionsba nem találtam. Választ előre is köszi!

Én úgy tudom, hogy sehol nem lehet beállítani, mert nincs ilyen lehetőség. :)

Élő ügyfélszolgálat