Hi.Most kaptam 1mailt,hogy a celebpoker(Boss),ide költözik.Lenne pár kérdésem az itt játszoktól.
Méretezhetök az asztalok?Mennyi asztal férki átfedés nélkül 19colos monitorra átfedés nélkül?bosson 9db
12asztalon tolom ezért kérdezem.Elöre is köszi.
Hi.Most kaptam 1mailt,hogy a celebpoker(Boss),ide költözik.Lenne pár kérdésem az itt játszoktól.
Méretezhetök az asztalok?Mennyi asztal férki átfedés nélkül 19colos monitorra átfedés nélkül?bosson 9db
12asztalon tolom ezért kérdezem.Elöre is köszi.
A nagy asztalok 800*600-nál pár pixellel nagyobbak(!!!??!!!), szóval 1600*1200-ban elfér négy nagyon minimális átfedéssel.
A miniview nálam 518*350 méretűre van beállítva, ebből 3*3 kifér átfedés nélkül egy 1600*1200-as és egy 1680*1050-es felbontáson egyaránt. De a méretekből tudsz osztani-szorozni..
Visára megy itt a ki-be fizetés?
A mini view változtatható és scriptek is vannak amik sokat segítenek.
A minimax mod erre a legjobb megoldás.Átméretezheted az asztalokat és benne vannak a kártya modok és asztal modok is.
Nagyon szuper.
Script:jobb gomb-fold, középső gomb reload és még sok minden más!
$42 az ára de szerintem nagyon megéri!
MiniMaxMod - Resize your iPoker minitables and much more.
Visára megy itt a ki-be fizetés?
Nickname
Sziasztok!
Ha regelek egyik ipoker teremből a másikba, akkor megadhatom ugyanazt a user és nick nevet? (gondolom nem)
Vagy másképp megfogalmazva a kérédst: tudom majd a pokertrackerrel valahogy egyben nézni az ipokeres statjaimat, vagy csak külön nicknevenként?
Köszi
Sziasztok!
Ha regelek egyik ipoker teremből a másikba, akkor megadhatom ugyanazt a user és nick nevet? (gondolom nem)
Vagy másképp megfogalmazva a kérédst: tudom majd a pokertrackerrel valahogy egyben nézni az ipokeres statjaimat, vagy csak külön nicknevenként?
Köszi
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy hogyan lehet itt beállítani, hogy mindig ugyanazon a helyen üljek a sit'n go-knál? Amúgy Sun pokeren játszok, de ahogy néztem az összes Ipokeres teremben hasonló a szisztéma. Mindenesetre az optionsba nem találtam. Választ előre is köszi!
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy hogyan lehet itt beállítani, hogy mindig ugyanazon a helyen üljek a sit'n go-knál? Amúgy Sun pokeren játszok, de ahogy néztem az összes Ipokeres teremben hasonló a szisztéma. Mindenesetre az optionsba nem találtam. Választ előre is köszi!