"Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 1858730064 számú határozatával, 90 napos időtartamra elrendelte. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésére tiltott szerencsejáték szervezés miatt került sor. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 2. § (2) bekezdése, 37. § 14. pontja, illetve 36/G. § (1) bekezdése."
van ennek bármi mondanivalója,vagy csak egy random copy paste?
ipoker ezen a héten totál használhatatlan,jelenleg is szétesőben van,csak nem tudom,hogy nem lehet ezeket a hibákat kiküszöbölni már végre véglegesen
Elvileg az Ipoker ezért nem mükszik. De ha nem így van akkor sorry.
Konkrét ipokeres termeket blokkolnak,de nem az összeset,és nem a hálózatot
Ezeknek a problémáknak nincs közük a NAV-hoz,és sajnos mostanság napi többször elöjön.
Jelenleg speeden megy az NL5,és az NL100,a többi elérhetetlen.
VPN-je...
VPN-je...
Mivel felvetődött a bemásolt üzenet alapján a nav blokkolás, csak ezért kérdeztem, sry.... Meg ahogy nézem az első öt sort kitöröltem mielőtt postoltam.... Fene telefon...
Ipoker full halál...
Nekik sok közük van, ahhoz, hogy ipokerék képtelenek egy stabil szoftvert gyártani :D
Beszéltem a coral vip managerével, azt mondta hogy remélhetöleg ma megoldja az ipoker a problémát!
Szurkoljunk együtt nekik ;)