Hihetetlen újraindítottam a gépet, majd másodjára beengedett, de hogy érdemes -e játszani azt nem tudom!
minden loginnál nullázza a player jelöléseket lol
Számomra érthetetlen hogy egy ekkora brand,network,hálózat,mindegy hogy hívjuk,nem képes évek óta orvosolni a problémát,ami 100% hogy csak veszteséget eredményez nekik! Nincs egy nagy eszű,akinek tele lett volna már ez idő alatt a csukája,hogy gyerekek ez így sz*r csináljunk már vmit!???
Hihetetlen újraindítottam a gépet, majd másodjára beengedett, de hogy érdemes -e játszani azt nem tudom!
WEblap elérhető, kliens be sem akar lépni és olyan kurv@ jó hogy ide van deal és itt baszódok ezzel a kib@sz.tt f.ss.l............. LOGIN REGULAR lettem, de szar az EV-m mert 4 napja nem tudok belépni........... :D :D :'D :'D
Én ma este tudtam játszani, nem dobott le
Ma kivételesen én is, olyan 12:00-20:00 közt vettem eddig észre hogy beoffol a háló. Éccaka mikor alig vannak,kifogástalan. :D
Most éppen megy, de... ;)
Nekem csak az az érdekes az egészben hogy minden este szarig vannak a cash asztalok, más országok gyermekei minden gond nélkül tolják én meg 5 napja még belépni sem tudtam.
Ma direkt nézem reggeltől, folyamatosan szaporodnak az asztalok, talán még az ilyenkor szokásosnál több is van, és megy a játék.
Nekem csak az az érdekes az egészben hogy minden este szarig vannak a cash asztalok, más országok gyermekei minden gond nélkül tolják én meg 5 napja még belépni sem tudtam.
Ma direkt nézem reggeltől, folyamatosan szaporodnak az asztalok, talán még az ilyenkor szokásosnál több is van, és megy a játék.