Civilfish
Válasz Demiro kommentjére
2014. okt. 30. 15:57

Hihetetlen újraindítottam a gépet, majd másodjára beengedett, de hogy érdemes -e játszani azt nem tudom!

uav_online
2014. okt. 30. 17:02

minden loginnál nullázza a player jelöléseket lol

benyo87h
2014. okt. 30. 17:28

Számomra érthetetlen hogy egy ekkora brand,network,hálózat,mindegy hogy hívjuk,nem képes évek óta orvosolni a problémát,ami 100% hogy csak veszteséget eredményez nekik! Nincs egy nagy eszű,akinek tele lett volna már ez idő alatt a csukája,hogy gyerekek ez így sz*r csináljunk már vmit!???

BT86
Válasz Civilfish kommentjére
2014. okt. 30. 19:29

Hihetetlen újraindítottam a gépet, majd másodjára beengedett, de hogy érdemes -e játszani azt nem tudom!

Nem érdemes. Előfordult nálam is, aztán kis idő múlva kib@szott minden előzmény nélkül.

Infernulum
2014. okt. 30. 21:30

WEblap elérhető, kliens be sem akar lépni és olyan kurv@ jó hogy ide van deal és itt baszódok ezzel a kib@sz.tt f.ss.l............. LOGIN REGULAR lettem, de szar az EV-m mert 4 napja nem tudok belépni........... :D :D :'D :'D

Civilfish
2014. okt. 31. 0:03

Én ma este tudtam játszani, nem dobott le

benyo87h
2014. okt. 31. 0:58

Ma kivételesen én is, olyan 12:00-20:00 közt vettem eddig észre hogy beoffol a háló. Éccaka mikor alig vannak,kifogástalan. :D

Infernulum
2014. okt. 31. 10:48

Most éppen megy, de... ;)

cannibalfish
Válasz Infernulum kommentjére
2014. okt. 31. 13:38

Nekem csak az az érdekes az egészben hogy minden este szarig vannak a cash asztalok, más országok gyermekei minden gond nélkül tolják én meg 5 napja még belépni sem tudtam.
Ma direkt nézem reggeltől, folyamatosan szaporodnak az asztalok, talán még az ilyenkor szokásosnál több is van, és megy a játék.

trboo
Válasz cannibalfish kommentjére
2014. okt. 31. 16:36

Nekem csak az az érdekes az egészben hogy minden este szarig vannak a cash asztalok, más országok gyermekei minden gond nélkül tolják én meg 5 napja még belépni sem tudtam.
Ma direkt nézem reggeltől, folyamatosan szaporodnak az asztalok, talán még az ilyenkor szokásosnál több is van, és megy a játék.

EZ viszont szerintem teremfüggő is lehet.
Mostanában játszottam pár skinen,rengetegszer ilyen összeomlás után mikor kezd felállni a rendszer,mybeten csak tölt-tölt-tölt(Loading tables),de nem enged be,nem látom az accomat se,míg pl. boyleon igen,és ott tudok is játszani.

Gondolom hasonló lehet nálad is a gond,de mybet alapból az általam ismert skinek közül a legalja,és csak maguk alatt vágják a fát,ha a "versenytársakkal" szemben ilyen lemaradásban vannak.(a vip rakeback %-ról nem is beszélve,ami szánalmasan kicsi náluk)

Élő ügyfélszolgálat