Szerintetek a hálózatban melyik terem adja a legjobb bonuszt? Bwin-ről elhuztam sok fish volt de a szoftver és a bad beat-ek eltántorítottak.
Ki melyik ipokeres termet ajánlja? (Nl20 majd nl50 cash game)
Szerintetek a hálózatban melyik terem adja a legjobb bonuszt? Bwin-ről elhuztam sok fish volt de a szoftver és a bad beat-ek eltántorítottak.
Ki melyik ipokeres termet ajánlja? (Nl20 majd nl50 cash game)
Tegnap megkeresett mobilon az ipoker hálózat egyik terméből (nem titan poker) egy suportos. 30 % rakebackben alkudtam ki vele. Ez jónak számít az ipoker hálózatban? Vagy jobban járok ha máshova fizetek be?
Tegnap megkeresett mobilon az ipoker hálózat egyik terméből (nem titan poker) egy suportos. 30 % rakebackben alkudtam ki vele. Ez jónak számít az ipoker hálózatban? Vagy jobban járok ha máshova fizetek be?
a Vanessa, vagy a Honey? :) Ilyen kis ázsiai lehet a beszéde alapján...
Nem is tudtam, hogy titan-on még rakeback is létezik (hogy egyáltalán szóba jöhet ilyesmi). A cashbacken felül kapnád?
Chili pokerről kerestek szerintem nem lenne cashback csak 30 % rakeback havonta írnák jóvá. Így megéri?
igazából a cashback az vip szinttől is függ, tehát rakeback-el kizárnának a cashbackből? (pontot pénzre váltástól)
Amúgy nem tudom. Neked kell tudni, hogy milyen a házólat állománya, és hogy ez kárpótol e egy másik terem magasabb rakebackjéért.
Nézzétek már meg pls sharkscope-on az ipokeres statokat. Megfelelnek a valóságnak?? nálam, és pár ismert játékosnál óriási faszságokat ír.
Ahogy látom frissült a lobby és van már automata rebuy is. Szerintem egész jó lett.
Ahogy látom frissült a lobby és van már automata rebuy is. Szerintem egész jó lett.