Nekem 4-5 indulásra tölt be.
Mindig írja hiba forduljon az ügyfélszolgálathoz.
Visszatekintve a múltba 3-4 évvel ezelőtt négyszer annyi játékos játszott itt, ha akkor megoldották volna a kapcsolódási problémákat(amit még most se) és egy jobb szoftver most simán másodikak lehetnének a PS mögött. De ők inkább ezt az utat választották.
a PS a legjobb de jó kis oldal volt az ipoker site is én az everesten játszottam évekig.. sokkal többen voltak pár éve igen.. de szerintem nem igazán vették komolyan a póker részleget meg is lett az eredménye...
Főleg hogy most GVC milliárdokat fizetett a Ladbrokes Coral-ért. Én úgy gondolom, hogy a két terem póker részlege átmegy majd Partypoker networkre. Akkor lesz annyi Ipoker szervernek, megy a süllyesztőbe.
így is úgy is megy csak idő kérdése.. :)
próbáltam belépni imént, a Titánról még mindig ki vannak tiltva a magyarok, úgy fest; érdemes másik teremben próbálkozni?
a PS a legjobb de jó kis oldal volt az ipoker site is én az everesten játszottam évekig.. sokkal többen voltak pár éve igen.. de szerintem nem igazán vették komolyan a póker részleget meg is lett az eredménye...
Üdv! Betfairen vagy Ipoker hálozaton belül volt valakinek olyan problémája hogyha a torna fülre vagy bármilyen fülre kattintok akkor egyből összeomlik a kliens? Egy asztal megnyitni esélytelen mert összeomlik egyből ugy hogy honapokig semmi gond nem volt. Volt valakinek hasonló ? Mi lehet a probléma Flash Player updatelve van a support nem tud segiteni azt mondjak h az én oldalamon van a probléma ami oké csak mi lehet az?
Ilyen van a cash game fül müködik meg is nyitja az asztalokat a torna és SNG viszont egyből fagyaszt
Ennyire jó vagyok basszus hogy ki akarnak szedni? A ****omaaat máááááááááárr