Tudna valaki tanacsot adni miert laggol az osszes ipoker terem a gepemen sima regular cash asztalon? Speed (zoom masolat) pokeren nem. I7 4.2 4core, 64gb ram, radeon pro 570, 1tb ssd samsung pro, windows 10. Minden mast tokeletesen futtat 10-12 asztalon is akar egyszerre tobb poker siteot is megnyitva. A regi i3 gepemen szepen futott. Igy jatszhatatlan kategoria jelenleg betfairen is redstaron is wh-n is.
VGA drivert próbáljátok meg frissíteni, nálam régebben az okozott ilyen laggoló anomáliát. /nvidia/
Nekem egy ősrégi hd3650 van (ryzen 2600 mellett, ne kérdezzétek, hogy hoztam ezt össze :D) 9 asztalig nincs gond, 12nél már picit akadozik.
Szia Gaabeesz!
Köszönöm, valóban ez volt a probléma. Persze, eddig is megnéztem már a drivert, de csak az eszközkezelőben, ahol az ellenőrzés után azt írta a win, hogy "a legfrissebb driver van telepítve". Most, hogy írtál, felmentem az Nvidia honlapjára és bizony volt egy újabb driver és megszűnt a probléma.:cool:
Számomra is nagyon furcsa volt ez.
Egy win reinstall nyitotta fel a szemem, miután visszaléptem a régi rendszerre újra megnézni.
Sziasztok!
Véleményem szerint az Ipokernél PLO10-en hibás a rake beállítás (az NL10-et nem ismerem). Mindenhol az olvasható, hogy 0,5 vagy 1€ a cap. Nos ez nem igaz, mert 2€ (két főnél is). A 6,67%-os rake mellett ez nagyon sok. És azért hiszem, hogy nem direkt van így, mert PLO4-en 0,5€, míg PLO20-on 2€ a cap. Így valóban 1-1,2 körül kellene legyen PLO10-en. És az is szembetűnő, hogy PLO4-en és 20-on sokkal több asztal fut, aminek nyilván ez az oka. PLO20-nál nyilvánvaló, hogy az 5% rake a legfőbb ok, de a PLO10-es beállítás biztosan nem illik a sorba.
Szerintetek?
Smarthand most tud trackelni itt? Játszottam most egy keveset és semmit se mutat az elmúlt időszakból.
Ebbe a hónapba nem trackeli valamiért.
Ipokeren nem ugrik a VIP szintem, azt mondja a Grosvenor hogy szoftver hiba. Más ipokeren is tapasztalt valaki ilyet?
ERR_CONNECTION_RESET hibaüzenet fogad Betfair belépésnél. Másnak is problémája van a belépéssel?